Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Ретроградност на планетите»Венера ще се движи в Овен! Вижте какво ви очаква

Венера ще се движи в Овен! Вижте какво ви очаква

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k721
Венера

От 7 до 31 мартВенера – планетата на любовта, хармонията и красотата и романтичните връзки ще се намира в територията на зодия Овен.

Овенът в астрологията е символ на новото начало, на енергичността и борбеността, които прилагаме, за да осъществим мечтите си. Определя се като най-пробивния знак в хороскопа, защото много трудно се отказва от целите си и винаги намира начин да осъществи това, което е намислил.

Когато в неговата зона се движи Венера, е вероятно да проявяваме качествата на огнената зодия в професионалните или личните връзки, в изкуството, в търсенето на материални удобства, в нуждите ни от баланс, хармония и красота.

Има голям шанс за сключването на нови партньорства и задълбочаване на любовните връзки. Ако бъдем по-спонтанни, е вероятно денят ни да се изпълни с повече романтични изживявания и срещи с интересни хора.

В любовта, изкуството и външния вид повечето хора ще придобият увереността на Овена. Ще се чувстваме предизвикани за развитие в тези сфери и ще се радваме на много щастливи моменти, ако не подминаваме възможностите на съдбата.

Венера в Овен ни предразполага да поемаме инициативата по любовните въпроси. Следващите месеци са отлични и за развитие на финансови проекти. Всеки старт в някоя от тези сфери ще е успешен.

Овен

Страстите ще бушуват с пълна силна, а новото ще ни привлича по-силно от обикновено. Ако през тези месеци срещнете нова любов, не пришпорвайте събитията, а оставете отношенията ви да се развиват от само себе си.

Не се страхувайте да преследвате докрай желанията си, свързани с романтика, обвързване или изкуство, защото ще получите признание в тези сфери. Ще се чувствате атрактивни и оценени под светлините на прожекторите.

За да разберете в каква среда може да срещнете нова любов, да сте по-спонтанни при обвързване и да сте по-ярки с външния си вид, вижте кой дом в наталната ви карта се управлява от Овен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest