Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Ето кои са зодиите, които винаги ще ви дадат златен съвет

Ето кои са зодиите, които винаги ще ви дадат златен съвет

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k732
4 от 6 Снимки

4. Скорпион


Интуицията на един Скорпион му помага да разбере без думи истинските намерения на хората около себе си. Това го прави отличен съветник за човешките взаимоотношения, но когато се допитвате до представител на тази водна зодия, очаквайте бруталната истина.

Те не обичат да захаросват думите си. Изключително откровени са, което го прави и доста груби, но ако се вслушате в мнението им, няма да сгрешите;

На всеки се случва да изпадне в трудна ситуация и да има нужда от човек, който да му даде ценен съвет. За най-правилната насока може да разчитате само на няколко зодии.

Тяхната преценка за реалността е отлична и винаги могат да ви ориентират в разнообразието от възможности. Истински късметлия сте, ако някои от тези зодиакални знаци е ваш приятел.

Винаги споделяйте проблемите си с тях, защото освен че ще се чувствате облекчени, ще успеете по-лесно да намерите изход от трудностите. Тези зодии ще извадят емоциите ви наяве и ще са до вас, когато имате нужда от подкрепата им.

Не си мислете, че ще ги притесните, защото те обичат да отделят времето си, за да помогнат на приятели и роднини. Разгледайте галерията горе и се замислете представител на коя зодия е вашият най-добър приятел.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
52
40
30
20
12
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ivo
Ivo
28.02.2017 21:01
Моят много дълъг житейски опит и контакт с хиляди хора ми казва други неща!!!
1
3