Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Бижута и Камъни»Какво разкриват за нас скъпоценните камъни на рождения ни месец

Какво разкриват за нас скъпоценните камъни на рождения ни месец

11 от 12 Снимки

Ноември цитрин



Личност
Ако се чудите защо някой има невероятно добър късмет, трябва да се замислите дали неговият камък не е цитрин. Смята се, че хората, които са родени през ноември, винаги се справят благодарение на добрите предзнаменования, на които са орисани. Това ги прави големи оптимисти, което може да бъде заразно за хората около тях.

Лечебни свойства
Цитринът подпомага естественото обновление на енергията на човек, особено когато сме болни. Той може да защити и онези, които са уязвими на външни влияния. Освен това укрепва организма при борбата му с дегенеративни заболявания, проблеми с бъбреците и храносмилателния тракт. Той пречиства токсичните ефекти, предизвикани от прием на лекарства и антибиотици.

Всеки скъпоценен или полускъпоценен камък е тясно свързан с определен месец на годината според григорианския календар и разкрива впечатляващи подробности около личността ни, подсказва къде се намира късметът ни и се използва за лечение на тялото и ума ни.

Нека разберем кой е зодиакалният камък на родените през съответния месец, какво говори това за личността ни и какъв е полезният му ефект върху здравето ни.

В галерията горе ще видите кой камък принадлежи към вашия рожден месец, какви характеристики ви предвещава и какви лечебни свойства има той.

Едно обаче е много важно и трябва да го прилагате за всички камъни, които притежавате. Нужно е през определен период от време да ги измивате под течаща вода и да ги накисвате в солена вода.

Това се прави задължително и когато камъкът падне от врата ви например - това означава, че е попил от товара и е изпълнил мисията си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати