В кой кръг на Ада ще се пържи всяка зодия?
In Which Circle of Hell will Each Zodiac Sign Burn?
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»В кой кръг на Ада ще се пържи всяка зодия?

В кой кръг на Ада ще се пържи всяка зодия?

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k959
Ад
Луксозна кутия за бижута и часовници-17%
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
45.00 лв.
Виж ››

Понеже всяка една от 12-те зодии има черта на характера, която я води към големи грехове, лесно може да попадне в един от 9-те кръга на Ада, ако бързо не се промени.

Овен – Петият кръг на гнева

Тъй като лесно избухват и не премислят действията и думите си, когато са разочаровани, Овените ги чака петият кръг на Ада, предназначен за гневните. Колкото и енергични да са, а идеите им да са брилянтите, Овните не ги чака щастлив живот в отвъдното, ако не укротят гнева. В противен случай ще прекарат вечността в мътните води на река Стикс.

Телец – Трети кръг на лакомията

Един истински Телец никога няма да откаже нещо вкусно за хапване, дори и преди малко да е приключил с закуската, обяда или вечерята. Тяхната лакомия е най-голямата им слабост, която ще ги отведе право в Ада. В третия кръг на ненаситниците ще лазят в лепкава кал, докато ги вали леденостуден дъжд, а триглавия Цербер ще ги връща непрекъснато в тинята.

Близнаци – Осми кръг, трета яма на симонията

Близнаци

Склонността на Близнаците да лъжат непрекъснато ще ги отведе в третата яма на осми кръг, където се пържат всички, извършили симония. Заедно със всички, извършвали търгува със свещени предмети и индулгенции, Близнаците ще изплащат грехове, понеже редовно се възползват от доверието и наивността на околните за собствена изгода.

Рак – Осми кръг, девета яма на раздора

Наказанието за Раците ще е дявол, като разсича телата им наполовина, след което те ще зарастват, за да бъдат разсечени отново. Раците ще отидат в Ада, защото непрекъснато недоволстват от поведението на другите и винаги търсят виновник за лошото, което им се случва. Те сеят раздори на земята и в отвъдното ги чака възмездие.

Лъв – Седми кръг, трети отдел на съгрешилите спрямо Бог

Зодия Лъв

Ако Лъвовете не спрат да се мислят за Богове, ще сгрешат към всевишния и във вечността ще ги чака седмия кръг на Ада, където дяволи ще ги целят с огнени стрели, а минотавърът ще ги пази. Високомерието на Лъвовете ще им струва скъпо в отвъдното, ако не се покаят и не започнат повече да мислят за другите, а не единствено за себе си.

Дева – Четвърти кръг на прахосниците и скъперниците

Девите ще са принудени да се пържат в Ада с всички прахосници и скъперници, тъй като нямат правилно отношение към парите. Тяхното наказание ще бъде да търкалят с гърди огромни тежести и да си разменят жестоки проклятия. Имайки предвид вродената интелигентност на Девите и тяхното стриктно отношение към физическото здраве, за тях това ще е истинско мъчение.

Везни – Осми кръг, шеста яма на лицемерите

Везните се стараят да се харесат на всеки и не се интересуват, че в старанието си да угодят на околните стават лицемерни и всъщност никой не ги харесва, тъй като не държат на мнението си. По тази причина тях ги чака осми кръг на Ада, където ще трябва да носят тежки дрехи от олово заедно с хората, които са измъчвали християнските светци.

Скорпион – Втори кръг на сладострастниците

Похотливите Скорпиони ще платят за всичките си грехове във втория кръг на Ада, където ще се въртят в ураган от камъни. Те никога няма да имат покой, тъй като не умеят да контролират страстта и първичните си желания, а стихиите в отвъдното ще ги накажат за това, че приживе са удовлетворявали само телесните си желания.

Стрелец – Осми кръг, пета яма на продажниците

Стрелците ще прекарат вечността в река от вряща смола, защото приживе са предали големите си идеи за материални облаги. Те не са преследвали духовните си стремежи, каквато е била мисията им на земята, а са се отдавали на дребни земни страсти, заради което ще изстрадат наказанието си в тежка самота.

Козирог – Шести кръг на безбожниците

Козирогът не вярва в друг освен в себе си и по тази причина ще гори в шестия кръг на Ада заедно с другите безбожници, еретици и епикурейци. Наказанието им ще е да горят в пламъците на адския огън, докато бесове ги удрят с камшици.

Водолей – Девети кръг на предателите

Водолей

Водолеите ще отидат право в последния кръг на Ада, където ще споделят мъките на Юда, Брут и Касий, които са предали на близките си хора. Водолеите, които са изменили на родината или приятелите си ще бъдат пазени от Луцифер, докато дяволи разкъсват устите им и ги потапят във водите на река Кокит.

Риби - Пети кръг на мързеливите

Понеже цял живот прекарват в мързел, за Рибите е отреден петият кръг на Ада, където ще плават в тинята на река Стикс, без да могат да си поемат дъх. Рибите ще прекара вечността под вода, ако не станат от леглото и не се научат на упорит труд и целеустременост.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest