Sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Деца, които помнят предишните си животи

Деца, които помнят предишните си животи

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k254
4 от 5 Снимки

Джеймс Хюстън Младши или Джеймс Лейнингер


През 2000 година малко момче започва да сънува странни кошмари, по време на които крещи неистово. В сънищата си то вижда горящ самолет, който пада и японски войници. След като момчето дава пълно описание на всичко, което вижда в кошмарите си, родителите свързват историите му с Войната в района на Пасифика, пише Мегавселена. Докато разглеждат глава от книга, посветена на Иво Джима, малкото момче започва да се вълнува и да твърди, че именно там е загинало в предишния си живот.

Всичко това притеснява родителите на малкия и те започват да се интересуват още повече от темата. След години баща му открива, че пилотът Джеймс Хюстън от дивизията на Натома Бейл е намерил смъртта си, след падането на самолет в битка за Иво Джима през 1945 година. След като синът му се среща с оцелелите свидетели при чудовищния инцидент, той успява да разкаже пред тях факти, които само те знаят.

Въпреки че мнозина не вярват в прераждането на душата, сред нас има хора, които не само са съгласни с твърдението, че душата ни е безсмъртна, но дори си спомнят за някои свои предишни животи.

Идеята за прераждането идва от индуистката митология, а днес пределите ѝ излизат от рамките на обикновена мистификация или за дежавю, както обясняват психолозите този феномен, защото има някои категорични доказателства, че душата наистина свършва един живот и се влива в друг.

Запознайте се с изумителните истории на тези пет деца в галерията горе, които са убедени, че прераждането съществува, защото много добре помнят кой са били преди сегашното си прераждане. Интригуващо, нали?

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

2
50
40
31
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анелия Стефанова
Християните знаят, че в Библията пише, че "прераждането на душата" е измама на Сатаната. Останалите да си вярват в каквото си искат.
1
0