Sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Деца, които помнят предишните си животи

Деца, които помнят предишните си животи

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k252
5 от 5 Снимки

Анне Франк или Барбо Карлен


Навярно сте чували историята на Анне Франк – момиче от еврейски произход, прекарало години наред в опити да се скри от нацистите. През 1945 година тя е заловена и умъртвена в концлагер. Близо десетилетие след това се ражда момиче на име Барбо, което от много малко има зловещи кошмари, напомнящи преживявания на Анне Франк, без да има основателна причина за това.

Родителите ѝ в началото не обръщат голямо внимание на това, но започват да вярват, че в действителност в нея живее духа на Анне, след като семейството посещава Амстердам и Барбо самичка намира къщата на Франк. Освен това малката идеално знае как изглежда дома отвътре и дори къде се намира скривалището на Анне.

Въпреки че мнозина не вярват в прераждането на душата, сред нас има хора, които не само са съгласни с твърдението, че душата ни е безсмъртна, но дори си спомнят за някои свои предишни животи.

Идеята за прераждането идва от индуистката митология, а днес пределите ѝ излизат от рамките на обикновена мистификация или за дежавю, както обясняват психолозите този феномен, защото има някои категорични доказателства, че душата наистина свършва един живот и се влива в друг.

Запознайте се с изумителните истории на тези пет деца в галерията горе, които са убедени, че прераждането съществува, защото много добре помнят кой са били преди сегашното си прераждане. Интригуващо, нали?

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

2
50
40
31
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анелия Стефанова
Християните знаят, че в Библията пише, че "прераждането на душата" е измама на Сатаната. Останалите да си вярват в каквото си искат.
1
0