Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Какво показва ъгълът Имум цели в индивидуалния ни хороскоп

Какво показва ъгълът Имум цели в индивидуалния ни хороскоп

Имум цели

Много хора, дори и тези, които не вярват в зодиакалните знаци, в това, което ни показват звездите, или в астрологията като цяло, са проявявали интерес към личния си хороскоп. В случая не става въпрос за тези хороскопи, които излизат ежедневно в медиите, а за истинския личен хороскоп, който се прави само и единствено за Вас.

Той може да бъде направен лесно и бързо от създадените компютърни програми, стига да знаете точните си данни. Това означава, че трябва да знаете не само къде и на коя дата сте родени, но и точния час на раждането Ви. Това е много важно при направата на личен хороскоп, тъй като трябва да бъде изчислено къде точно са се намирали планетите в момента на раждането Ви.

След като сте си направили личен хороскоп, ще срещнете проблеми при разчитането му, особено като срещнете понятия, обозначени като ASC, DSC, MC и IC. В превод това означава съответно Асцедент, Десцедент, Медиум Цели и Имум Цели или казано по-точно, това са най-източната точка, където планетите са започнали да изгряват, обозначавана като ASC, най-западната точка на залязването им, отбелязвана с DSC, най-северната точка, бележеща момента, когато те са били най-високо в небето и отбелязвана с MC и накрая - най-южната точка, когато планетите спират залязването си и започват отново да изгряват. Тя се отбелязва с IC и именно нея ще разгледаме сега.

Точката Имум Цели или IC символизира четвъртия дом в хороскопа Ви. При разглеждането на наталната Ви карта ще видите, че тя е разделена на 12 дома и на 12 зодиакални знака. Всеки дом показва отделни аспекти от живота Ви, давайки Ви информация за Вашата същност и т. н.

Личен хороскоп

Точката Имум Цели, символизираща четвъртия дом, показва връзките в дома. Тя се разглежда, след като вече сте добили представа за първите 3 дома. Показва корените на човека, отношението му към родителите, към родното място и към традициите.

Тя се определя от Медиум Цели и дава изключителна ценна информация, от която да се възползвате и да опознаете себе си. Защото опознавайки корените си, ще разберете и много за собствената си личност. Именно затова ъгълът Имум Цели трябва да бъде разглеждан обстойно във всеки индивидуален хороскоп.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest