Телефонът на 800 години доказва съществуването на извънземни
An 800-Year-Old Cell Phone Proves the Existence of Extraterrestrials
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Извънземни»Телефонът на 800 години доказва съществуването на извънземни

Телефонът на 800 години доказва съществуването на извънземни

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k1k
Телефон на 800 г
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Археолози откриха в Залцбург, Австрия мобилен телефон на 800 години. Според конспиративните теории това е безспорно доказателство, че извънземните са посещавали Земята.

Намереното устройство е изработено от глина с клинопис и върху него са гравирани странни клавиши. Понеже феноменалната находка много прилича на по-старите модели Nokia, от научните среди го смятат за фалшификат.

Няма информация кога са извършени археологическите разкопки, както и кой е ръководителят на експедицията, открила 800-годишния телефон.

Все пак не липсват поддръжници на теорията, че телефонът е историческо откритие. Смята се, че е оставено от извънземни, посетили хората преди стотици години. Възможно е и да е доказателство, че пътуването във времето е възможно.

Уфологът Даниел Муньос признава, че приликата е забележителна, въпреки че отказва да определи предмета като мобилен телефон.

Първите снимки на открития мобилен телефон бяха публикувани в Youtube канала Paranormal Crucible със заглавие Какво е това? Доказателство ли е за съществуването на напреднала цивилизация или за пътуване във времето.

Шумерски

Според първоначалната информация се казва, че знаците върху артефакта са на клиновидно писмо - една от най-ранните познати форми на писмено изразяване, създадена от шумерите, от което се предполага, че е на поне 800 години, въпреки вида му на мобилен телефон.

Фактът, че откритието с надписи на шумерски е намерено в Австрия, е доста странен и подозрителен, тъй като тази азбука е характерна за района на Месопотамия.

Клип за странната находка се завъртя в социалните мрежи и предизвика множество коментари, включително иронични забележки.

От Paranormal Crucible Channel обаче казват, че имат и други доказателства, показващи, че пътуването във времето е възможно и публикуваха снимки на древни изображения на лаптоп.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest