Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Извънземни»Телефонът на 800 години доказва съществуването на извънземни

Телефонът на 800 години доказва съществуването на извънземни

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k732
Телефон на 800 г

Археолози откриха в Залцбург, Австрия мобилен телефон на 800 години. Според конспиративните теории това е безспорно доказателство, че извънземните са посещавали Земята.

Намереното устройство е изработено от глина с клинопис и върху него са гравирани странни клавиши. Понеже феноменалната находка много прилича на по-старите модели Nokia, от научните среди го смятат за фалшификат.

Няма информация кога са извършени археологическите разкопки, както и кой е ръководителят на експедицията, открила 800-годишния телефон.

Все пак не липсват поддръжници на теорията, че телефонът е историческо откритие. Смята се, че е оставено от извънземни, посетили хората преди стотици години. Възможно е и да е доказателство, че пътуването във времето е възможно.

Уфологът Даниел Муньос признава, че приликата е забележителна, въпреки че отказва да определи предмета като мобилен телефон.

Първите снимки на открития мобилен телефон бяха публикувани в Youtube канала Paranormal Crucible със заглавие Какво е това? Доказателство ли е за съществуването на напреднала цивилизация или за пътуване във времето.

Шумерски

Според първоначалната информация се казва, че знаците върху артефакта са на клиновидно писмо - една от най-ранните познати форми на писмено изразяване, създадена от шумерите, от което се предполага, че е на поне 800 години, въпреки вида му на мобилен телефон.

Фактът, че откритието с надписи на шумерски е намерено в Австрия, е доста странен и подозрителен, тъй като тази азбука е характерна за района на Месопотамия.

Клип за странната находка се завъртя в социалните мрежи и предизвика множество коментари, включително иронични забележки.

От Paranormal Crucible Channel обаче казват, че имат и други доказателства, показващи, че пътуването във времето е възможно и публикуваха снимки на древни изображения на лаптоп.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest