Изпробвани ритуали за привличане на богатство
Isprobani rituali za privlačenje bogatstvaRituals for Attracting Wealth
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Вярвания, Традиции и Обичаи»Изпробвани ритуали за привличане на богатство

Изпробвани ритуали за привличане на богатство

MarianeMariane
Джедай
329112265
Изпробвани ритуали за привличане на богатство
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

От хилядолетия хората се стремят за обезпечат материалното си състояние и да натрупат богатство. За едни това може да е начин за оцеляване, за други – самоцел, но трупането на материални ценности е дълбоко заложено у нас.

Има десетки ритуали и техники за привличане на богатството, в които хората вярват и ревностно практикуват. И макар че според някои скептици единственият начин за привличане на богатство е чрез упорит труд, ние ще ви предложим няколко забавни алтернативи.

Изберете портфейл в ярък цвят

Безпаричие

Един от изпитаните начини за привличане на богатство, е да се сдобиете с портфейл с ярък и жизнен цвят, за предпочитане е той да е червен. Ако червеното не е вашият цвят, може да се спрете и на друг цвят със земен тон. В никакъв случай не си купувайте портфейл в син цвят, защото синьото е цветът на водата и така парите ви буквално ще изтичат от вас.

Постарайте се банкнотите в портфейла ви да не са смачкани или прегънати, както е ни слагайте в близост до тях снимки, визитки, сметки, квитанции и др. неща, които могат да попречат на енергиите.

Заредете портфейла си при новолуние или нарастваща луна

Заредете портфейла си, когато настъпва новолуние и по време на нарастваща луна.

Зареждането може да стане с помощта на обикновено зарядно за телефон. То трябва да се включи в контакта, а свободният му край да се сложи в портфейла. Звучи налудничаво, но не пречи да опитате.

Сложете едра банкнота под килима

Привличане на пари

Три дни преди пълнолуние сложете най-едрата банкнота, която притежавате, под килима, и то на място, където всички минават. След това я извадете (ако жена ви не я е намерила преди това) и я върнете обратно, където е била.

Специално ковчеже за скъпоценности

Неслучайно изисканите, богати стари дами имат лично ковчеже за скъпоценности. За да привлечете богатството, и вие трябва да се сдобиете с такова. Не е нужно то да бъде специално да скъпоценности, може да е обикновено ковчеже, но в него трябва да съхранявате само бижута, монети и други скъпоценности.

Отделете си такова ковчеже, наречете го и започнете да прибирате в него скъпоценности на пълнолуние. Слагайте скъпоценностите и парите подредени по номинал, като си пожелавате те да се размножават. Облицовайте вътрешността на ковчежето с червен плат, който допълнително привлича парите.

Бъдете щедри

Да, знаем, че звучи леко несериозно, но старата максима, че за да получиш, първо, трябва да дадеш, е вярна. Космическите енергии и вселената застават в равновесие, когато онези, които имат, помагат на хората в затрудено положение. Но за да проработи ритуала, трябва да помагате с чисто сърце и искрени намерения, без да очаквате нищо в замяна.

Разгледай и другите ритуали за привличане на пари и късмет.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest