Депресираните зодии
When the Zodiac Signs Get Depressed
Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Депресираните зодии

Депресираните зодии

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983364
Депресия
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Всяка зодия изразява депресията си по различен начин. Някои от тях реагират доста странно – стават по-енергични, огладняват или ги обзема параноя. Вижте как да познаете, че са депресирани отделните представители на зодиака.

Овен

Той никога няма да си признае, че е изпаднал в депресия – това е под достойнството му. Когато са наистина депресирани обаче, те стават по-агресивни от обикновено. И въпреки че отричат състоянието си, не спират да се жалват на всеки, който е готов на слуша. Овните не се смущават да разказват за проблемите си, с които се опитват да се справят с невиждан ентусиазъм.

Телец

Когато светът се обърне срещу Телеца, той се обръща към хладилника. Телците предпочитат да страдат тихо, без да се натрапва на околните. Депресията напълно го изкарва от контрол. Предпочита да стои у дома, да седи сам и да се тъпче с всичко, което намери. За да не го забележите, Телецът предпочита да прави това нощем.

Близнаци

Те рядко изпадат в депресии, като в обичайното си състояние са по-скоро отегчени. Ако нещо ги тормози, те го запазват само за себе си. Правят се, че нищо не се е случило, като се надяват проблемът да изчезне от само себе си. Ако това не стане, ги обзема тягостна мъка, стават необичайно мълчаливи и започват да се обвиняват за всичко.

Зодии

Рак

Обичайното състояние на Рака е депресия. Когато обаче то премине границата и стане по-тягостно от обикновено, той решава, че никой не го обича и няма смисъл да живее в свят като този. Депресията в повечето случаи ги удря в стомаха. Депресираният Рак най-често може да бъде открит в тоалетната, където излива чувствата си - преносно и буквално.

Лъв

Колкото и странно да звучи, Лъвът също изпадат в депресия. Гордостта му не позволява да покаже на околния свят, че нещо толкова тривиално и земно е успяло да го докосне и повали. От друга страна обаче, ако има изгода, той се превръща в най-големият многострадалец, когото сте виждали. Дори да е истинска обаче, кризата му винаги е доста театрална.

Дева

Рационалността на Девата не ѝ позволява да вярва в неща като депресията. За тях подобни състояние са изключително отблъскващи. Ако все пак усетят, че подобно нещо ги застига, те бързо го изкореняват, като залагат на това, което ги държи живи – работата. През това време те стават груби и се държат троснато.

Везни

Този иначе ведър знак е податлив на тягостни настроения и депресии. Когато са тъжни, те търсят утеха в околните. Везните изискват от близките и приятелите им да са до тях. Това им помага бързо да се отърсят от лошите мисли и отново да се превърнат в жизнерадостния и креативен човек, който всъщност са. Ако останат сами, борят депресията с обикаляне на магазините и купуването на често безполезни покупки.

Скорпион

Няма начин да разберете, че Скорпионът е депресиран. Той умело прикрива болката вътре в себе си. В душата му се таят депресивни спомени от близкото и далечно минало, като той помни всяка неправда, която го е застигала още в ранно детство. Единствените външни белези за депресия при Скорпиона могат да са параноя, мнителност и дори злоба, които всъщност са обичайни за натурата му.

Стрелец

Това са най-големите оптимисти в зодиака и те трудно биха изпаднали в депресия. Дори да се усетят угнетени, те бързо забравят обидата и продължават напред. Сред нещата, които наистина могат да ги изкарат от равновесие, са любовната мъка или друга, истинска и реална мъка. Това ги прави доста нетолерантни, напрегнати и нетипично сериозни. Могат да потърсят утеха в алкохола или забранените субстанции.

Депресивни състояния

Козирог

Тази зодия е в една постоянна и трайна депресия. Това се поражда от факта, че не могат да контролират всичко и не искат да разберат, че животът не е устроен така, че на тях да им е добре. Когато състоянието ги обхване, което се случва доста често, те губят всякаква мотивация, тормозят се и се самообвиняват. Някои Козирози толкова често изпадат в депресия, че състоянието дори започва да им харесва.

Водолей

Депресията рядко спохожда Водолея, но ако това стане, те бързо се окопитват и излизат сами от нея. Дори да са депресирани, те съумяват да се държат ведро и кротко. Ако сте по-внимателни обаче, ще забележите, че са леко отвеяни.

Риби

Мъката и чувството за безнадеждност владеят дните на Рибите. Когато обаче нивата им преминат границите, те се превръщат в най-обсесивните и зли хора, които сте виждали. Те стават изключително емоционални и чувствителни, затварят се в себе си и заемат отбранителна позиция. По добре е да не ги закачате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
52
42
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Виктор
Виктор
10.10.2016 22:17
....брей,било то зодия,асцендент,дата....характера е КОМ-ПЛЕКС-НО нещо.Ако искаш да го разбереш само от такива неща ти трябва,Зодия,Очи,Цвят на косата,рождена дата и други неща.Според мен така се определя характер на коя да е зодия.А не само от 1 нещо.
1
1
Мими
Мими
19.11.2015 11:14
Този който е писал тъпата статия мяй е водолей
8
18
я.
я.
18.11.2015 14:23
не мога да разбера защо лъвовете са ви черни? Всичко се определя от асцендента!
13
17