Знаци, че се познавате от минал живот
Signs That Show You Knew Each Other in a Past Life
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Знаци, че се познавате от минал живот

Знаци, че се познавате от минал живот

Пламена M.Пламена M.
Джедай
1k476
Предишни животи
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Понякога, когато се запознаете с нов човек, изпитвате странното чувство, че се познавате отпреди. Опитвате по всякакъв начин да се сетите откъде ви е толкова познат, но не може да дадете отговор на себе си. Това може да означава, че се познавате от някой предишен живот. Ето кои са знаците, че познавате някого от минал живот:

Безпокойство

Ако изпитвате силно безпокойство и се чувствате странно, когато сте около този човек, то със сигурност сте се виждали в някой друг живот.

Допълвате се

Завършвате си изреченията, разбирате се е половин дума, няма проблеми или неприязън между вас – вие със сигурност сте били свързани по някакъв начин и се познавате перфектно.

Близост

Моменталната близост още от първата среща е сигурен знак, че се познавате от отминал живот. Вие просто не може да се отделите един от друг, говорите на всякакви теми и споделяте най-съкровени тайни – нещо, което досега никога не сте си позволявали.

Отдалеченост

Както моменталната близост, така и появата на неприязън още щом видите този човек, е знак, че сте се виждали в минал живот. Чувства за негативизъм и крайното нежелание да общувате с него показват, че той ви е бил враг и явно продължава да е такъв и в това прераждане.

Телепатия

Общи интереси

Съвпаденията са сред сигурните знаци, че сте били изключително близки с този човек в минал живот. Харесвате еднаква храна, обичате една и съща музика, знаете еднакви чужди езици - това са само част от примерите.

Телепатична връзка

Смята се, че хора, които са били интимни или изключително близки в минал живот, в този ще споделят определена доза телепатична връзка. Например мислите си за някого и той се появява в същия момент. Или знаете какво ще ви каже, още преди да е започнал.

Според някой, ако всички тези фактори са налице, то човекът срещу вас е сродната ви душа или душата близнак. Свързването с нея прави човека пълноценен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Иванова43
Иванова43
22.03.2016 14:56
Напълно вярно.Но когато изпълним мисията си,тогава се чувстваме празни, сякаш сме изгубили ценно време.Това са кармични срещи,дълги, уморителни и никога не завършват с щастлив край,поне в настоящия живот.
7
0