Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Недостатъци на зодия Стрелец

Недостатъци на зодия Стрелец

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k884
Стрелец

Зодия Стрелец има недостатъци и сред тях най-много се откроява склонността му да не казва истината. За Стрелеца използването на лъжи в негова полза е нещо нормално, но самият той много мрази да го лъжат и се вбесява, ако разбере, че някой е постъпил така несправедливо с него.

Той никога не променя мнението си по определени въпроси и смята, че е капацитет във всяка област. С него е много трудно да се спори, защото Стрелецът смята себе си за човек, който никога не греши и винаги знае верните отговори на всеки въпрос.

Към близките си Стрелецът често се отнася снизходително и се чуди как може да не приличат на него в интелектуално отношение. Родените под този знак обичат да командват и за тях е въпрос на чест околните да изпълняват това, което те смятат за правилно. В противен случай се стига до караници и скандали, независимо дали има непознати наоколо.

Стрелецът поставя собствените си интереси над всичко и е готов да жертва дългогодишно приятелство, ако то ще попречи на осъществяването на някаква негова цел.

Скандал

Въпреки че често има грешна преценка за хората и за житейските ситуации, Стрелецът не понася да му дават съвети, защото смята, че има достатъчно интелектуален потенциал, за да се справи добре с всичко.

Стрелецът обича да е в шумна компания, в която да е в центъра на вниманието. Ако околните решат да обърнат внимание на някой друг, Стрелецът може да си тръгне веднага или да развали завинаги отношенията си поне с част от хората, които са се събрали.

Родените под този знак нямат нищо против да обсъждат с други хора тайните на близките си. Те изобщо не се замислят за това, което правят. Но ако някой издаде тяхна тайна, те могат да се сърдят с години, защото смятат, че никой няма право да се меси в личния им живот.

Стрелецът трудно признава добрите качества у някой друг. За него е важно постоянно да получава комплименти по различни поводи.

Понякога родените под този знак се проявяват като истински педанти и се вглеждат във всеки детайл до такава степен, че са готови да направят скандал по най-малкия повод и сякаш го търсят нарочно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
53
43
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Вера Димитрова
Това са абсолютни глупости, пълна противоположност с действителността за Стрелец.
7
1
Анонимен
Анонимен
09.05.2019 09:26
Описаните недостатъци не са чужди на нито една от останалите зодии, и са много по-забележими като мащаби. На земята няма безгрешни, и който иска да види недостатъци и погрешки , не му трябва лупа. Но не такава е задачата на астролога. Един истински астролог не би и помислил да напише подобни неща, за когото и да е. Добре, че в случая очевидно няма и помен от такъв.
3
0
Анонимен
Анонимен
26.03.2019 15:20
*Коментарът на един лъжлив его-педант*

Вие изобщо адекватен/ на ли сте? Имате ли и бегла представа от зодии? Някога задълбочавали ли сте се, или ще ме обвините, че съм високомерна интелектуалка? Стрелецът, драги/а, е зодията, която най- много (може би след Риби и Водолей) би жертвала себе си в името на приятелите си, би жертвала толкова много да накара някой да се чувства уверен. Стрелецът обича хората да бъдат щастливи, което включва оценъчната ни способност спрямо чуждите качества и - забележи - получава ни се! Затова ни водят най- позитивната зодия..Ама ни водят, не се притеснявай, иначе сме злобни егоистични кучки и идиоти. Ние не понасяме чужди мнения, прав/а си - от завиждачите, които имаме, понеже сме Божества! Толкова сме ограничени, че никога не си променяме мнението и местоположението и целия ред в дома си, нищо че в момента 4 пъти се окапах с течен шоколад и не ми дреме. И понеже лъжем, ще ти кажа да продължиш да пишеш своите фантастични, изпълнени с обективизъм статии за нас!
11
0
Анонимен
Анонимен
20.03.2019 22:04
Но и много командват стрелците,това също е вярно.Значи и с тях не се живее лесно.
7
0
Анонимен
Анонимен
31.01.2019 22:25
Истината е оръжието на стрелеца.....само истината....
6
0
Анонимен
Анонимен
28.08.2018 22:21
И командват хората от тази зодия.Доста.Доста строги родители са хората от зодия стрелец.
4
2
Тина
Тина
20.03.2017 00:01
Толкова вярно написано за зодия Стрелец за първи път чета!!! Единственото ,което сте забравили е ,че са големи Дон Жуани .Жените също са такива ,макар че се опитват да се правят на целомъдрени! И това е така ,защото в тях се борят животинската половина с човешката!
8
10
Потребител#182920
Този който е писал статията да се застреля на мига ! Тази статия е писана от пълен идиот без грам представа за зодиите ! Че стрелците си имаме лоши черти - много ясно нали сме хора имаме си нашите "керливи ризи" НО........ Тези черти на характера и тези хипотетични реакции в определени ситуации които са написани са ПЪЪЪЛНА ГЛУПОСТ. Всичко написано е в пълна противоположност на истината !!! И между другото искам само да се замислите за нещо - ЩО ЗА АСТРЛОГ ще напише, че СТРЕЛЦИТЕ НЕОБИЧАЛИ ДА КАЗВАТ ИСТИНАТА ???????????????????// Ние сме зодията на истина можем да изравним с земята всеки само с няколко изречения в прав текст ! И това е толкова известно на всички, че просто незнам кой идиот който си мисли, че разбира от астрология е написал тези глупости. Ето ви една истина - авторът на статията е пълен идиот, то да беше една грашка - айде... амааааа то вскичко написано е пълна противоположност на истината. Моля хора които не стават за астролози да не пишат, че само се излагат.
34
2