sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Недостатъци на зодия Рак

Недостатъци на зодия Рак

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Рак
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Родените под знака на Рака имат някои недостатъци и ако ги знаете, ще ви е по-лесно да се разбирате с хората от тази зодия. Един от най-големите недостатъци на Рака е, че е заклет индивидуалист и роден диктатор. Той има вид на чувствителен, но иска всичко да стане по неговия начин.

Ако не става на неговото, роденият под този знак може да се прояви като агресивен или отмъстителен, защото не може да понесе някой да му се опълчи. Ракът много обича да спори и никога не може да си позволи да не бъде победител в това отношение.

Една от характерните черти на Рака е че обича да се подиграва открито дори с приятелите си, без ни най-малко да се замисли за това какво им причинява. Той не може да понася критика и яростно отстоява позициите си, дори да са грешни и според самия него.

Никой не е в състояние да промени решението на Рака, ако той си е наумил нещо. Често се случва хората от тази зодия да изграждат самочувствието си, като потъпкват това на хората около тях, без изобщо да изпитват угризения от това.

Скандали

Родените под този знак не обичат силните противници. Щом усетят сериозна съпротива, те отстъпват. Въпреки че е несигурен в себе си, Ракът се опитва да покаже на останалите, че е силна и самоуверена личност, на която всички трябва да се подчиняват.

Хората от тази зодия често са саможиви и не обичат да споделят нито радостите си, нито тъгата си дори и с близки приятели. Въпреки че е доста чувствителен и се обижда лесно, Ракът се опитва да не показва това свое качество.

Много е лесно да бъде засегнат човек от тази зодия, но лошото е, че той не прощава и никога не забравя обидите. При първия удобен случай той ще си отмъсти, дори да са минали месеци или години от момента, в който той е бил обиден.

Често родените под този знак не могат да споделят чувствата си с любимия човек, от което обикновено страда връзката им.

Ракът трудно може да открие сродна душа, а още по-трудно е да я задържи, тъй като малко хора могат да понесат сложния характер на хората от тази зодия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Petko Vassilev
Petko Vassilev
29.07.2018 12:23
не е много вярно , никога не се подиграваме или обиждаме директно , защото сме доволно умни да разберем , че каквото посееш , такова и ще пожънеш . Ясно е , че всеки иска да става каквото поиска , тук няма разлика в зодиите и всеки по своему е диктатор .
14
1
разумна
разумна
01.04.2016 14:06
Аз съм рак и не съм съгласна ,че се присмиваме на приятели,както и ние не обичаме на нас да се присмиват ,а за чуствата много добре си ги показваме ,когато обичаме Другите неща са вярни,че обичаме да е на нашето.
39
4
09134
09134
01.04.2016 14:56
Това се отнася за мъжете раци Много точно са описани
20
6