Отключете късмета с кофар

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983370
Отключете късмета с кофар

Ритуалите, които древните хора са прилагали за отключване на късмета и благоденствие в живота, са актуални и днес. Един от най-популярните от тях, е този с кофар (катинар). Той не изисква магически способности, а резултатът е повече от добър.

Отключването на късмета с катинар е мистична церемония, древен ритуал, който се прилага все по-често и днес. Една от най-популярните традиции, прилагана най-често в Италия, е обетът, който влюбените двойки си дават, като заключват любовта си с катинар на моста Милвио. Ключът хвърлят в река Тибър.

Отварянето на късмета се извършва посредством отключващо действие на заключен катинар.

Ключът, от своя страна, също е магически инструмент. Функцията на отварянето се свързва с привличането на щастие.

Отключете късмета

Ритуалът за отключване на късмета с катинар може да се приложи от всеки. Ако усещате, че нещо в живота ви не върви както трябва, то значи е време да обърнете своя късмет. Подходящ е за всякакви ситуации – проблеми в работата, в любовта или финансовото състояние. Ако нещо в живота ви не е наред - този ритуал е точно за вас.

За ритуала ви е нужен нов кофар. Не използвайте стар, защото е натоварен с чужда енергия. Катинарът се заключва и се поставя под възглавницата. Спете върху нея поне три нощи.

На третия ден вземете катинара и отидете на кръстопът. Застанете мирно и отправете своята молитва. Изпратете своето желание към Вселената.

Помолете я да ви помогне и да ви донесе по-голям късмет в живота. Когато приключите, отключете катинара и намерете река. Ако наоколо няма река, то ви е нужно поне течаща вода. Изхвърлете предмета там заедно с ключа.

Ритуалът за отключване на късмета с катинар е безопасен и лесен за изпълнение. За разлика от други подобни, той не изисква изричането на определени магически заклинания. С него няма как да навредите на себе си или близките си по никакъв начин.

Единственото, което може да стане, е да ви провърви. Ритуалът с отключването ви освобождава от негативната енергия и ви кара да погледнете живота по нов и позитивен начин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
54
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
20.08.2019 00:21
Става ли да се изхвърля в мръсен канал
0
0
Курт
Курт
15.02.2016 15:31
Става ли да се хвърли в море?
6
0
врачката
врачката
07.04.2016 15:57
Не,защото вълните се връщат и ще ти върне нещастието
3
0