Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Недостатъците на зодия Овен

Недостатъците на зодия Овен

Овен

Астролозите невинаги правят само добри прогнози и анализи на зодиите. Все пак всеки човек си има недостатъци и в това няма абсолютно нищо странно. Днес ще ви запознаем с лошите черти на хората, родени под знака на Овена.

Овните като цяло могат да бъдат доста егоцентрични и ако не им споделите проблема си, вероятно дори няма да го забележат. Въпреки това съществува реален риск, когато им говорите да не възприемат нищо от казаното, тъй като отново са заети със себе си. Желанието им да бъдат чути и да наложат мнението си може да се претвори в откровен деспотизъм.

Липсата на зачитане на чуждите чувства и импулсивността на страстната им натура не познават ограничения. Ето защо често се случва, когато Овните са в компания, да отегчат събеседниците си, говорейки само за нещата, които ги засягат пряко.

Изключително нетолерантни са спрямо различието в другите, особено ако е свързано със сексуалната ориентация. За тях това е абсолютно неприемливо.

Типично за детските години на Овните е да мечтаят за военна кариера, така че не се учудвайте, че често внасят смут и започват конфликти. Порасналите Овни трябва да се държат изкъсо, тъй като са склонни към прахосничество.

Зодия Овен

Овните са упорити във всичко, но за жалост упорството им е много нетрайно, освен в случаите, когато то е свързано с неприятна за тях личност. Имайте предвид, че никой представител на тази зодия няма да се посвени да стъпче всекиго, който посмее да застане на пътя му.

Често са склонни да поемат много задачи, част от които остават недовършени, защото просто спират да представляват интерес за тях в даден момент.

При спор, в който им е трудно да защитят собствената си теза, стават сприхави, някои от тях са способни дори да прибегнат към саморазправа. Като цяло препоръчително е да не влизате в излишни разправии с тази зодия, защото ще си спечелите един сигурен враг.

За разлика от лошите черти, споменати досега, повечето от Овните успяват да се наложат в живота и често оглавяват различни отдели, а дори и цели компании. Колегите им ги уважават и изпитват страхопочитание към тях.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest