sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Зли сили и енергия»Предмети за защита на дома от негативна енергия

Предмети за защита на дома от негативна енергия

Предмети за защита на дома от негативна енергия
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Причината за възникването на негативна енергия в даден дом може да бъде целенасочено урочасване на жилището или неговите обитатели. Много хора, които са се сблъсквали с този проблем, често са намирали различни предмети с неясен произход.

Разбира се, това не е задължително, тъй като домът ви може да се сдобие с лоша енергия, ако ви е гостувал негативен човек с черни мисли или ваш близък, който е боледувал дълго, е починал в жилището.

Негативната енергия се усеща веднага и влияе изключително силно върху отношенията ви с другите обитатели. Ако често възникват семейни скандали без видима причина, това е знак за наличието на невидими зли сили.

Странното поведение на домашните любимци също е отличен индикатор. Ако те са неспокойни, нервни, не искат да стоят у дома и често спят около вратата, по-добре вземете мерки. Ето кои предмети ще ви помогнат да изчистите дома си от лоша енергия.

Живи растения

Някои цветя се славят със способността си да поглъщат негативните влияния. Ето защо е хубаво да се сдобиете поне с няколко растения в саксия. Ако живеете в къща, засадете в двора трепетлика, топола, люляк или липа, тъй като те пречистват енергийното поле най-добре.

Предмети за защита на дома от негативна енергия

В случай че живеете в апартамент, освен саксия с вечнозелено растение, може да направите и декоративна композиция със зърна от царевица, ръж или овес, за които от векове се смята, че гонят злото и предизвикват плодородие, слънце и радост.

Игла

Ако домът ви е урочасан, трябва да направите основно почистване. Наблегнете на прозорците, огледалата и всички стъклени повърхности. Когато приключите, забодете игла от вътрешната страна на изтривалката пред входната врата, за да не се връща лошата енергия. Същото упражнение може да направите и с пердетата в стаите, за да не влиза злото през прозорците.

Огледало

Ако смятате, че имате враг, който не ви мисли доброто, купете си няколко малки огледала. Може да използвате и тези от стари пудриери. Поставете по едно срещу всеки прозорец в дома ви, така че да гледа навън. Целта е негативното влияние, насочено към вас, да се върне обратно при първоизточника.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest