sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Бенките по твоето тяло и какво означават те

Бенките по твоето тяло и какво означават те

Нина НордНина Норд
Джедай
788548
Бенките по твоето тяло и какво означават те
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
20.00 лв.
Виж ››

Ако имате бенка във вид на звезда, е много рядък и щастлив знак. Не трябва да се търси обаче прилика с петолъчката, защото звездата може да прилича на силно деформирана звезда. Важното е петънцето да е с пет края. Смята се, че човек, който има звезда по тялото, винаги ще бъде закрилян от съдбата.

Бенка във вид на море, езеро, континент или остров, е знак, че притежателят й е непредвидим до безразсъдство. Когато имате сериозна връзка с човек, който има такава бенка, трябва да се въоръжите с търпение, ако наистина имате чувства към него.

Бенка, която прилича на птица, е много добър знак, особено ако крилете й са разперени. Човек с такава бенка може да постигне много в живота си, и то с малко усилия. Той е снизходителен към слабостите на хората и винаги се опитва да им помага. Птицата говори и за това, че може да стане диригент или музикант, а също така пътешественик. Най-силно е влиянието на бенката-птица, ако се намира до сърцето или на лявото рамо.

Ако имате бенка, която прилича на котка, вие сте тайнствена личност, има шанс да притежавате магически сили. През Средновековието хора с такава бенка са се смятали за обладани от Дявола. Такива хора стават страхотни актьори, прокурори и адвокати.

Наподобяваща огън или пламък бенка е знак за личност, склонна към усложняване на всяка ситуация. Такъв човек е ужасен в гнева си, не може да сдържа емоциите си. Може да се справи с това само под влияние на любим човек. Тези хора са много храбри, смели и са склонни да извършат подвиг. Мъжете с такъв знак са безумни ревнивци. Жените са екстравагантни, стремят се да привлекат вниманието на всички. В състояние са да зарежат работата и децата си, за да прекарат няколко горещи нощи с любовника си. Такива хора са склонни към депресии.

Бенка, която напомня човешко лице, не е приятен знак. Човек с такава бенка постоянно има чувството, че някой го наблюдава. Такива хора са много съвестни, винаги обмислят постъпките си и преувеличават недостатъците си. Но ако такава бенка е на рамото или на гърба, винаги ще се намира някой, който ще помага на този човек да се справя с неприятностите.

Бенка във вид на отпечатък от устни говори за това, че притежателят й ще получава редовно приятни изненади. Към мъжете с такъв знак съдбата е особено благосклонна. Жена с подобна бенка поне веднъж в живота си ще срещне врачка, която ще й предскаже бъдещето и всичко ще се сбъдне. Хора с такава бенка са наистина целунати от съдбата, защото винаги успяват да се измъкнат и от най-неблагоприятната за тях ситуация.

Бенка във вид на слон, която се намира на рамото, говори за това, че притежателят й е човек, на когото може винаги да се разчита. В детството си обаче той преживява много трудности, но след време успява да просперира в живота.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
52
46
33
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (28)

Изпрати
zlatko buhala
zlatko buhala
05.02.2014 18:58
.начи и аз имам бемчици по цялото тяло но наи вече на главата смисал от слабините точно имам символ на трьтка някои ще ми каже ли кво се(?)
0
0
Facepalm!
Facepalm!
23.05.2013 13:47
Боже, Боже, Боже.. Прибери си версиите..
0
0
Adi
Adi
23.05.2013 13:28
Как въобще може да кажете ,че бенките имат такива форми ?!Ако говорите за петна ,това е друго ... Бенките са точкиииииииииииии(правилни или не са си точици).А във вид на "пътна карта" ?!
2
0
Zlatko buhala
Zlatko buhala
05.02.2014 19:16
Имат адии ваобразяват се ако доста рьчни си биеш
Спри се вече!!
0
0
Мартин
Мартин
17.05.2013 17:20
А тези, които имат формата на бенки какво означават?
3
0
Blare
Blare
07.05.2013 02:02
ами някъде четох че бенките са знак за рани от минал живот.... аз имам бенки по цялото тяло които са точно на ширината на кучешките зъби на човек....
0
0
hella
hella
10.03.2013 10:43
И мен ме интересува с формата на сърце ама те на.. няма.. и wtf? форма на море/езеро, река няма ли?:D
0
0
Ина
Ина
28.01.2013 21:35
АЗ имам доста бенки.Отдясно на носа, по тялото, ръцете, по бедрата. Моля ви да публикувате статия за разположението на бенките и какво означават , в зависимост от това къде са разположени по тялото. Предварително ви Благодаря!!!! Ще чакам и ще следя за такава статия.
0
0
гери
гери
29.11.2012 14:44
Ами бенка във формата на...точка?!
0
0