sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Мъртва старица възкръсна в берлинска морга

Мъртва старица възкръсна в берлинска морга

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k460
Старица
3D куб Ubik за деца и възрастни-16%
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
14.28 лв.
Виж ››

92-годишна германка, обявена за покойница, се събуди ненадейно с писъци в берлинска морга, съобщават западни медии.

Старицата живеела в старчески дом. Служителите съобщават, че напоследък тя много боледувала. Един ден възрастната госпожа била открита от социален работник в центъра в безсъзнание. След като на място пристигнал лекар, той не напипал пулс.

Така станало ясно, че 92-годишната жена вече не е между живите. Бездиханната старица била изпратена в погребално бюро в Берлин, но това, което се случи малко по-късно, направо изкарало ангелите на един от работниците там.

Няколко часа след като предполагаемата покойница била вкарана в хладилното помещение на погребалното бюро, служителят, който бил на смяна, дочул смразяващи писъци. Той се приближил до жената и щом видял как тя го гледа втренчено, се строполил на земята от уплаха. После дошъл на себе си, но му било много трудно да повярва какво се е случило.

След този инцидент старицата е прибрана от моргата на погребалния дом, а срещу медицинското лице, което я обявило за покойница, е повдигнато обвинение. За жалост 92-годишната жена издъхва наистина и то само два дни след фрапиращото си преживяване. Според специалистите смъртта ѝ не е свързана с неприятните събития в погребалния дом, а със сърдечно-съдово заболяване.

Морга

Прави впечатление, че напоследък случаи като този взеха да зачестяват. По-рано тази година мъртъв американец от град Милоуки се събуди, докато тялото му пътуваше към моргата. 46-годишният мним покойник бе открит в безсъзнание от приятелката си. След лекарски преглед станало ясно, че той не е жив и се наложило тялото му да бъде транспортирано към моргата.

Преди по-малко от година пък 91-годишна полякиня имаше същото неприятно изживяване, след като беше обявена за мъртва и изнесена от дома си. Единадесет часа след това старицата се събуди в хладилната камера на морга в Източна Полша.

Не знам какво се е случило. Тя не дишаше и нямаше пулс. Бях сигурна, че не е жива, изкоментира случая тогава шокираната лекарката, регистрирала смъртта на 91-годишната старица.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest