Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Кармичните сънища решават проблемите ни

Кармичните сънища решават проблемите ни

Нина НордНина Норд
Джедай
760493
Кармични Сънища

Една от трагедиите на съвремието е, че сънят е смятан за непродуктивна част от живота ни, досадно задължение, което трябва да бъде отхвърлено, за да заредим батериите си. Но, колкото и да се струва странно на деловите скептици, сънят е изключително продуктивен.

Докато тялото ни спи и мозъкът ни си почива, и те, и самото ни съзнание са във връзка с лечебното и регулиращо влияние на Вселената, убедени са вярващите в силата на духовното начало. Ако си мислите, че нищо не ни се случва, докато спим, сте на погрешен път.

Не сте ли забелязали, че понякога си лягаме с притеснение за определен проблем и на сутринта вече не усещаме същото притеснение? Не напразно казват, че утрото е по-мъдро от вечерта. Всъщност нищо не се е променило, защо тогава не усещаме същото напрежение, както преди да заспим?

Точно по време на съня някои проблеми се избистрят, а част от сънищата работят за изчистването на кармата от миналите ни животи. По какво обаче да познаем кармичните сънища? Ако в съня ви виждате древни постройки, хора със старинни дрехи, това ви води в един от вашите предишни животи.

Кармичните сънища решават проблемите ни

Вие имате кармичен сън, който иска да ви подскаже защо не се разбирате с някого в сегашния си живот. Най-вероятно сте се спречкали в предишен и не сте доизяснили отношенията си.

От друга страна, да вземем за пример убеждението на някои хора, че ще умрат млади и затова искат да изживеят живота си бързо и в удоволствия. Смята се, че това е спомен от минал много къс живот, прекъснат на младини, и този спомен се превръща в защитен механизъм.

Живот на ръба също е спомен от предишни съществувания, в който човек е изживял наистина кратък и опасен, но много сладък и наситен с приятни емоции живот.

Вижте още:

- Какво отношение имате към света - Кармични уроци;

- Знаци за кармична връзка с партньора ви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
53
42
35
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Виракоча
Виракоча
19.03.2015 00:03
Когато събере човек повечко знания за този свят, измежду стандартните сънища се появяват друг вид сънища. Дневния живот и съня нямат разлика, пак си със сщото си тяло и дишаш въздух но света е друг и решаваш загадка.
0
0
slanchice
slanchice
15.05.2013 00:32
Аз също сънувах влак, от първите които са се използвали, сънувах, че пътувам в него и ми беше много прияно виждах красиви житни поля, санувах че бях облечена с рокля (тип принцеса) носени едно време от жените, но не можех да видя лицето си, но мисля, че изглеждах различно, косата ми беше друг цвят руса, а аз съм естествено кестенява. Възможно ли е това да е кармичен сън? Усещането беше и приятно (наслаждавах се на бавното пътуване с влак, гледах през прозореца и усещах вятъра отвън) и сякаш бягах, напусках нещо/някого. В момента наистина искам да се махна от мястото, на което се намирам и да напусна хора, които ме заобикалят.
0
0
Диди
Диди
16.08.2012 15:36
Това е вярно ,че в сънищата ни понякога има старинни постройки , хора и ситуации които ни връщат в някой минал живот. Не винаги обаче можеш да разчетеш посланията или ти трябва време да ги преосмислиш. Аз лично имам няколко фобии и вероятно това е от минали животи . темата е много интересна и полезна ,но няма други мнения.
3
2