sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Какво символизират роднините в нашите сънища

Какво символизират роднините в нашите сънища

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k1k
Сънища

В психологията се вярва, че майката, бащата, братът или сестрата, както и бабата и дядото олицетворяват нещо значимо от нашият живот. Тъй като не може да го уловим със съзнанието си, то ни е подсказано от подсъзнанието. Вижте какво символизират роднините в сънищата ни.

Майка

Майката е символ на грижовността, уюта и закрилата. Понякога майката в съня подсказва, че в живота ни липсват именно елементите, които символизира. Друг път показва, че имате нужда да се освободите от влиянието на майка си и да поемете по собствен път на развитие.

Ако сънувате, че правите секс с майка си, означава, че несъзнателно сте убедени, че се превръщате в същите като нея. Сън, в който разговаряте с майка си, показва, че имате нерешени проблеми, които ви тормозят.

Майка и дъщеря

Ако сънувате, че майка ви се обажда, означава, че пренебрегвате някои от задълженията си. Ако майка ви е мъртва във вашия сън, означава, че самият вие се чувствате пренебрегнат.

Баща

Бащата символизира авторитета, властта и защитата. Той може да се появява в съня ви, показвайки някои типично ваши качества. Възможно е и да символизира нуждата ви от повече самостоятелност.

Сънувате ли баща си мъртъв трябва да внимавате в бизнес въпросите. Смъртта на вашия родител може да показва и че таите силен гняв към него. Ако баща ви е на легло и е болен, означава, че няма да успеете да приложите властта си по даден въпрос.

Сън, в който бащата ви бие, е знак, че нямате емоционална връзка с него. Ядосаният баща в съня показва вярата ви, че баща ви никога няма да одобри живота ви.

Брат

Братът в съня или показва някои ваши страни от характера или е знак за връзката помежду ви в реалността. Най-често братът се появява с ваши недостатъци, които не искате да признаете, дори пред себе си.

Семейство

Сестра

Сестрата в съня също символизира определени ваши характеристики. Сестрите най-често показват към кои области трябва да насочите силата си. Може да показва и връзката, която имате с реалната си сестра – съперничество, екипност или независимост.

Баба

Бабата символизира мъдростта и безусловната любов. Нейната роля в съня е да се опита да ви защити от потенциална грешка. Ако сънувате баба си, която ви дава съвет, означава, че не сте напълно убедени в промяна, която правите.

Дядо

Дядото символизира мъдростта, традициите и закрилата. Ако сънувате, че търсите дядо си на сън, означава, че в действителност ви трябва подкрепа. Ако сънувате домът му, сънят показва, че мечтаете да се върнете в детските си години.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
53
43
33
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
aksi
aksi
24.08.2015 15:11
az sanuvah brad si da mi se kara po tochno mi se karashe zaradi negovite priqtelki. Te me provokiraha i az poludqh sled tovaa se skarah s brad mi i se sabudih s salzi na liceto...
0
0
Алекс
Алекс
28.04.2015 23:03
Чародей Теди разваля магии, помага при болести, отговаря на въпроси от бъдещето, намира изгубени пари, разваля лоша карма, събира семейства. Не си губете времето по врачки!!! - обадете се на чародей Теди 090063070 с вътрешен код 640
0
1
Елена
Елена
27.04.2015 15:23
аз сънувах преди една година първо дядо ми, после баба ми, и от тогава съм си наумила да изпълня една от детските си мечти
1
0