Как флиртуват различните зодии
How the Various Zodiac Signs Flirt
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Как флиртуват различните зодии

Как флиртуват различните зодии

MarianeMariane
Джедай
329112265
Флиртуване
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Отношенията между мъжете и жените са сложни, подчиняват се на цял куп неписани правила, които не важат с една и съща сила за двата пола, и като за капак – винаги има изключения от правилото. Тогава как да разберете със сигурност дали нейната усмивка е предназначена точно за вас или неговият поглед е не просто отнесен, а влюбен?

За да разберете дали човекът срещу вас има сериозни намерения, трябва да узнаете кой е неговият зодиакален знак и да прочетете внимателно как точно флиртуват представителите на различните зодии.

Овен

Хубавото на Овните е, че обикновено са директни. Типичният Овен ще ви каже директно, че ви харесва. Ако е срамежлив, ще го направи под формата на шега. Когато представител на тази зодия си пада по вас, той без всякакво колебание ще зареже всичко, което прави, за да ви помогне за нещо дребно или просто да бъде близо до вас.

Телец

Телците си падат по изисканите неща – храна, напитки, музика и свалки. Телецът ще ви изслуша с внимание, ще разбере какво харесвате и ще ви го поднесе на тепсия в изискана романтична обстановка. Преди да решите да пофлиртувате с Телец, трябва да сте сигурни, че го искате, за да не нараните романтичните им натури и да си навлечете пословичният им гняв.

Двойка

Близнаци

Ако обектът на вашите чувства е зодия Близнаци, трудно можете да разберете със сигурност, дали наистина ви харесва или не. Близнаците са сладкодумни, любезни и мили (когато пожелаят), но това далеч не означава, че флиртуват с вас. Следете за неудобни въпроси. Те са сигурен знак, че сте привлекли вниманието им.

Рак

Раците не флиртуват, те предпочитат някой да флиртува с тях. Твърде скромни и притеснителни са. Можете да познаете, че един Рак ви харесва по пламналите от притеснение бузи.

Лъв

За представителите на зодия Лъв флиртът е спорт както леката атлетика, мятането на копие или тройни скок. Те са царе не само на джунглата, но и на флирта. Истински сте привлекли вниманието на Лъв, само когато той замърка в краката ви и ви отстъпи мястото под светлината на прожекторите.

Дева

Добре де, истина е, че Девите не си падат особено по флиртуването. Това е така, защото те просто не знаят как да го правят. Те показват на някого, че го харесват само с поведението си – държат се по-радостно, по-отпуснато и весело.

Забавни хора

Везни

Везните с нищо не издават дали харесват или не даден човек. Те се държат еднакво с тези, които обичат, и тези, които ненавиждат. В този случай можете единствено да стискате палци и да се надявате.

Скорпион

Скорпионите не просто флиртуват с обекта на чувствата си – те ги издигат на пиедестал и забравят целия останал свят. Не изпускат от поглед хората, по които си падат и са слепи за всичко друго.

Стрелец

Стрелците са изключителни веселяци, които вечно се шегуват с всичко, което често обърква другите зодии. Добрата новина е, че когато наистина ви харесват, съвсем сериозно ще ви поканят на среща. Поканят ли ви на втора – луди са по вас.

Козирог

Козирозите се сериозни и директни. Те ще поставят всички карти на масата и директно ще ви кажат, че ви харесват. Типичният Козирог просто обича всичко да е планирано и не си пада особено по изненадите.

Водолей

Водолеите ще ви поканят да излезете на среща с тях и приятелите им, защото наистина държат много на приятелите си. Ако откаже да се срещне с вас, защото трябва да се види с приятелите си – бягайте. Това е сигурен знак, че не си пада по вас.

Риби

Човек поне веднъж в живота си трябва да бъде ухажван от Риби. Те засипват обекта на чувствата си със специално отношение, много внимание, грижи и цял куп романтични изненади. Риби, които не ви харесват, ще се държат с вас студено и дистанцирано.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest