Любов в годината на Козата за Водолей
Love in the Year of the Wood Goat for Aquarius
Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Любов в годината на Козата за Водолей

Любов в годината на Козата за Водолей

Водолей

Дървената Коза е приготвила хармоничен и стабилен любовен живот за представителите на зодия Водолей. Те ще се чувстват като част от романтична приказка. Леката и непринудена нагласа към житейските неволи ще топли душата на Водолея през първата половина на 2015 година.

Макар да имате чувството, че тази идилия ще продължи вечно, бъдете готови за някои трудности, макар и незначителни. Причината за повечето спорове ще се окаже вашето желание да играете водеща роля в любовните взаимоотношения. Трябва да се научите да уважавате повече партньора си, да изслушването мнението му, без да се опитвате да наложите своята гледна точка.

Необвързаният Водолей ще се вживее в нетипичната за него роля на коварен прелъстител, с много интересни срещи и примамливи оферти. Тези хора още от началото на годината ще имат огромно желание да пътешестват, което ще им даде възможност да разнообразят своя интимен живот, а с това несъмнено ще се покачи и самочувствието им.

Често именно заради високата си самооценка младите Водолеи ще се стремят да покоряват колкото се може повече представители на противоположния пол през тази година. Въпреки че нямат намерение да се обвързват емоционално с краткотрайните си авантюри, Водолеите трябва да са внимателни, защото може би сред тях ще открият любовта, за която дълго са мечтали.

Любовен хороскоп

Ако това се случи, тези хора не бива да се опитват твърде яростно да изразят чувствата си, защото рискуват да уплашат обекта на своите чувства с тази настойчивост.

Невероятно активна и чувствена година предстои да изживеят обвързаните хора, родени под знака Водолей. Свободолюбивите представители на този зодиакален знак, които и до настъпването на тази година са си позволявали много волности, в годината на Дървената Коза ще станат още по-разкрепостени.

За да съхранят семействата си, те ще трябва да докажат на своите партньори, че искат единствено тях. Разбира се, ще трябва и да се променят в тази насока.

Ако успеят да се справят с това начинание, за някои Водолеи водеща ще стане грижата за децата, за други ремонтът на общото им жилище, за трети – общите сексуални приключения.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest