Любов в годината на Козата за Везни
Love in the Year of the Wood Goat for Libra
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Любов в годината на Козата за Везни

Любов в годината на Козата за Везни

Зодия везни
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Дървената Коза определено се е постарала Везните да не скучаят в любовта през 2015 година. Няма да липсват нито премеждия, нито спокойни месеци, изпълнени с романтика.

Тези от представителите на знака Везни, които имат връзка с партньора си вече повече от година, точно през 2015 година ще решат да регистрират официално своите отношения. За такъв тържествен момент идеално време е първият месец на лятото.

Октомври и ноември също ще са благоприятни за подобен тип събития, тъй като носят спокоен енергиен заряд. При много Везни в средата на годината на Дървената Коза ще се появи дете, което означава, че е време тези хора да станат семейни и да започнат да се отнасят с нужната сериозност.

Обвързаните отскоро Везни имат нужда от емоционална почивка, за да съберат мислите си. Пролетта е чудесен период, в който ще успеете да си починете и да изясните целите си. Избягвайте споровете, тъй като няма да ви донесат нищо градивно, а още повече ще усложнят ситуацията.

Любовен хороскоп

Съдбата също реагира изключително положително за необвързаните Везни в периода между юни и октомври. Тези личности ще бъдат толкова привлекателни в очите на срещуположния пол, че флиртът и интересните запознанства ще са чести събития в живота им.

При много самотни Везни ще се наблюдава единствено физически интерес и ще им бъде интересно да съблазнят колкото се може повече хора. По този начин те ще повдигнат самооценката и самочувствието си, което пък ще се отрази благоприятно върху общия тонус.

Везните ще разглеждат всеки нов партньор само като сексуален обект, няма да се интересуват от душевността на дадения човек. Затова не бива да се учудват, когато си навлекат гнева на дървената Коза.

Тъй като тя е добродушно животно, което защитава любовта и добрите отношения, ще бъде меко казано възмутена от лицемерния нрав на тази зодия.

Везните са склонни да свалят звезди и да омайват жертвите си с красиви думи и обещания, но само за да задоволят физическите си потребности. Възможни са скандали и неприятности към края на годината заради несподелена любов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest