Аборигенски камък носи беди на притежателя си
Aborigine Stone Brings Troubles to its Owner
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Аборигенски камък носи беди на притежателя си

Аборигенски камък носи беди на притежателя си

Абориген
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
20.00 лв.
Виж ››

Ритуалният камък на австралийските аборигени, наречен чуринга, носи беди и нещастие на собственика си.

Един от уверилите си в злокобните сили на камъка е пастор Потър от Сидни, Австралия. Неговият тъст му завещал странен камък, който имал съвършена форма - сълза, с дължина 30 сантиметра и кристален светло син цвят.

Пасторът решил да съхрани камъка и го поставил на камината в дома си. Което се оказало фатална грешка. Семейството било поразено от куп болести, а в къщата започнали да се случват странни неща.

Една сутрин през стаята на дъщерята на пастора преминали полупрозрачни сенки. През нощта семейството се будило заради силни шумове, идващи отвън. Каналите на телевизора започнали да се превключват сами. Телефонът звънял, но отсреща нямало никой. А прозорците били непрекъснато осветявани от необяснима ярка светлина.

Улуру

Членовете на семейството, които спали в стаята с камината, пък непрекъснато били спохождани от кошмарни сънища, в които вилнеели магьосници и аборигени.

Пасторът намерил обяснение на тормоза, когато занесъл странния камък при учените от Етнографския музей в Сидни. Те познали в него чуринга. Ритуалният камък съхранява в паметта си значими събития от миналото на Австралия.

Едно от тях е свързано с местността, на която тъстът на пастора открил загадъчния камък. На нея през ХVІІІ век били заселвани престъпници от Англия. Те били подлагани на робски труд и мизерно съществуване.

Камъкът чуринга е носител на отрицателната енергия, натрупвала се с години на това място. Учените обяснили на пастор Потър, че камъкът не трябва да се мести от мястото си. В противен случай носи беди. Както и станало...

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest