Анаконда ще глътне мъж в ефир
Anaconda to Swallow Man Live on Air
Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Анаконда ще глътне мъж в ефир

Анаконда ще глътне мъж в ефир

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k247
Анаконда
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

На ново зрелище ще могат да се насладят почитателите на Discovery Channel. Телевизионният канал ще покаже съвсем скоро в пряк ефир как гигантска анаконда поглъща жив човек, съобщават от Холивуд Рипортър.

Ентусиастът, който ще се подложи на изпитанието, е американският учен Пол Росали. Той обаче няма просто така да се пъхне в устата на звяра. Росали ще бъде облечен в специфичен защитен костюм, за да не бъде смлян от стомашните сокове на чудовищния вид, а и за да остане невредим по време на целия експеримент. Освен това той ще има специален кислороден апарат и миниатюрна камера, с която да заснеме зрелището.

Пол Росали изобщо не е някакъв смахнат, както мнозина биха си помислило точно сега. 30-годишният мъж се интересува много от дивата природа. Той и екипът на Изяден жив имат голямо желание да се запознаят с начина на живот на огромните змии в Южна Америка.

Предаването Eaten Alive (Изяден жив) по Discovery Channel ще се излъчи на 7-ми декември тази година. От екипа на Изяден жив уверяват организациите за защита на животните и всички хора, тревожещи се за живота на влечугите, че експериментът е безопасен както за Пол Росали, така и за анакондата.

Джунгла

Анакондата (Eunectes) принадлежи към род едри змии от семейство Боидни. Тя се смята за най-дългата и най-силната гигантска змия в света. Името анаконда е дадено от индианските племена от делтата на Ориноко във Венецуела и означа змията-великан от реката. Индианците от Амазония пък наричали тези змии сукуруко-огромна змия.

Обикновено анакондите обитава тропическа Южна Америка. Срещат се в ръкави и заливи на реки, блата и езера. Гигантски змии достигат забележителни размери. Най-дългата анаконда, известна на науката е 18.31 метра. Теглото на този едър вид също не е за подценяване. Нерядко той достига до 250 килограма. Съществуват данни и за анаконди с много по-големи размери, но до този момент те не са били потвърдени от учените.

Анакондите се хранят с различни бозайници. Змиите с нетолкова внушителни размери се засищат с по-дребни животни. Гигантските представители на вида обаче нападат тапири, крокодили, хищници от семейство котки и дори хора.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest