Животът след смъртта трае точно 3 минути
Life After Death Lasts Exactly 3 Minutes
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Животът след смъртта трае точно 3 минути

Животът след смъртта трае точно 3 минути

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k959
Мистериозен мъж
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Според британски учени животът след смъртта траел точно 3 минути. Това е продължителността, в която съзнанието ни е живо, дори и тялото ни да не изпълнява никакви функции.

Екипът от университета в Саутхемптън е стигнал до това заключение, след като е провел обширно изследване в 15 болници във Великобритания, САЩ и Австрия.

Проучването е обхванало 2060 пациенти. Установено е, че човек остава буден до 3 минути след настъпването на клиничната смърт. На това състояние експертите казват живот след смъртта.

Около 40 % от пациентите, преживяли спиране на сърцето, свидетелстват, че осъзнавали какво се случва дори във времето, когато сърцето им било спряло да работи и преди сърдечният им ритъм да бъде възстановен.

Друг Свят

„Нашето проучване показва, че пациентите в подобни състояния възприемат истински събития, когато сърцето им спре да бие" – заявява ръководителят на изследването доктор Сам Парния.

Лекарският екип отбелязва, че резултатите от проучването доста са ги изненадали, тъй като до момента фактите им са показвали, че съзнанието спира да функционира около 20-30 секунди след спирането на сърцето, като човек се връща от отвъдното едва след като сърдечната му дейност се възобнови.

Анастезиологът Стюарт Хамероф също разкрива подробности за теорията, според която всеки човек има душа, която остава жива дори след като сърцето му спре да бие.

Мъж в Тунел

Според него, когато сърцето спре да бие, информацията, която се съхранява в мозъка, не умира, а продължава да тече във Вселената.

Това обяснява факта, че хората, преживели клинична смърт, често говорят за бяла светлина или тунел, който те твърдят, че са виждали.

„Когато сърцето спира да бие и кръвта спира да тече през съдовете, микротръбичките губят своето квантово състояние. Въпреки това квантовата информация, която се намира в тях, не се разрушава.“ – твърди анастезиологът пред Radar Online.

Неговото проучване показва, че човешката душа е нещо много по-фундаментално, отколкото купчина струпани неврони.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
53
43
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
29.05.2019 15:17
Не знам мен много ме е страх от смхрта и за това чета тези неща.Дайте ми съвет
0
1
Анонимен
Анонимен
15.07.2018 20:16
Аз откакто видях Иисус Христос не мога да живея вече нормално.Само за Него мисля и само за Него говоря.Близките ми не ми вярват
7
0
М
М
18.10.2014 19:13
Съзнанието е безсмъртно!!! Не вярвам, че трае просто три минути!!!
26
1
****
****
17.10.2014 19:56
Тва е то живота - да можеш да се трае, па макар и само три минути!
8
4