Как харчат различните зодии
How the Different Zodiac Signs Spend Money
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Как харчат различните зодии

Как харчат различните зодии

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k1k
Пари
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Макар че финансовите възможности няма как да зависят от зодиакалния знак, отношението на различните зодии към парите може да се определи от астрологията.

Овен – Харчи без да мисли

Представителите на зодия Овен обичат да харчат пари, да си купуват нови неща и то без да мислят дали ще успят да платят сметките си със заплатата. Овните живеят за мига и това ги подвежда да профукат и последната си стотинка. Макар че не са една от най-спестовните зодии, ако има нещо, което много желаят, Овните са склонни да спестяват.

Телец – Царят на спестовниците

Касичка

Телците обичат парите заради сигурността, която им дават. Представителите на тази зодия обичат да си купуват не само скъпи, но и качествени вещи, заради което са склонни много да пестят. Повечето Телци нямат проблем да спестяват пари за неща, които да си купят след време.

Близнаци – Харчат без да се усещат

Близнаците нямат никаква дисциплина по отношение на парите и са в състояние да профукат всичко само за ден и то без да се усетят. Представителите на тази зодия избягват да иска заеми, защото мразят да са зависими. Но лекомисленото им отношение към финансите често ги поставя в такива ситуации.

Рак – Перфектно разпределят финансите си

Представителите на зодия Рак умеят перфектно да разпределят финансите си и рядко се докарват до положение, в което да са без пари. За тях парите са важни и те внимателно следят къде харчат всеки един лев. Раците не обичат да дават заеми, но пък винаги са готови да дарят пари на нуждаещите се.

Лъв – Харчи до екстравагантност

Лъвът обича да пилее големи суми пари както за себе си, така и за любимите си хора. Хората от тази зодия са безкрайно щедри и задоволяват прищевките на близките си. Лъвовете с лекота харчат парите си, но те са и царе в тяхното печелене.

Дева – Внимателно проучат преди да харчат

Девите не изпитват удоволствие от това да харчат парите си и затова не го правят. Те внимателно проучват стоката, която искат да си купят, а спонтанните покупки не са нещо типично за тях. Девите са склонни да дават заеми, но няма да ви оставят на мира, докато не им върнете парите.

Харчене

Везни – Не могат да устоят на красивите вещи

Везните не са от зодиите, които с лекота ще пропилеят парите си, но те не могат да устоят на красиви вещи като чанти, обувки, часовници и телефони, заради което им е трудно да организират бюджета си. Те не обичат да се занимават с финансови въпроси и с готовност отстъпват тази отговорност на друг.

Скорпион – Не харчи за безсмислени неща

Скорпионите не са от хората, които обичат да харчат пари за безсмислени неща, като например цигари. Но за нещо, което им се струва важно, те са склонни да дадат всички пари, с които разполагат. Силата на тази зодия е, че успяват да намерят финанси от най-неочаквани места.

Стрелец – Най-големите прахосници

Стрелците са най-големите прахосници в хороскопа. Те често затъват в дългове, тъй като харченето на пари за тях е хоби. Това, което помага на тази зодия, е техния силен късмет, който по вълшебен начин успява да ги извади от неприятната ситуация.

Козирог – Най-стиснатата зодия

Отношението на Козирозите към парите е повече от разумно и предпазливо. Те гледат не се разпростират извън чергата си и много рядко ще дадат на някого заем. Козирозите са най-стиснатата зодия и само в извънредни случаи биха услужили на някого с пари.

Без Пари

Водолей – Между двете крайности

Представителите на зодия Водолей често попадат в двете крайности по отношение на парите. Техният джоб или е пълен или е напълно празен. На тази зодия не им се отдава спестяването на пари и предпочитат да вземат заем от приятел, когато останат на червено.

Риби – Харчат, но и пестят

Рибите са зодията, която успява да постигне най-силен контрол върху своите финанси. Понякога изглежда, че не ценят парите си, като харчат за различни скъпи вещи, но истината е, че те срещат никакви трудности да спестяват също толкова големи суми.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
53
45
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Andreia
Andreia
12.09.2015 12:34
аз съм риби но за мен не съвсем вярно харча като за трима
3
3
quacky
quacky
12.10.2014 01:26
Хахахахах, 100% е вярно!!! :D :D
2
2
Ива
Ива
06.11.2014 18:00
Пълни измишльотини глупости, глупости на търкалета скачат шарени джуджета! Тъпо е!!>:( >:(
5
3
Атанас
Атанас
11.10.2014 19:44
Аз съм риби и при мен е вярно!
5
3