Гледане с пръстен
Divination with a Ring
Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Гледане с пръстен

Гледане с пръстен

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k879
Пръстен

Гледането с пръстен се практикува от древни времена. Този ритуал изисква знания и подготовка. Най-добрият ден за гледане с пръстен е петък, а в понеделник не се гледа.

Благоприятното време за гледане е след залез слънце. Преди гледането с пръстен трябва да се махнат всички метални накити от тялото, както и всички колани.

В пълна тъмнина трябва да се запалят две свещи – енергията на огъня ще ви помогне да намерите отговори на въпросите си.

Най-добре е пръстенът да е гладък и златен, затова най-подходящо е да използвате венчална халка. Необходими са ви пръстен, четири дълбоки чинии и четири парчета плат.

Ще ви е необходим помощник за този ритуал. Този, който ще гледа, излиза от стаята, а помощникът слага пръстена в една чиния и покрива всички чинии с парче плат.

Когато всичко е готово, гледащият влиза и избира една от чиниите. Ако пръстенът е в нея, до четири месеца ще сключи брак или най-после ще открие половинката си.

Гледане с Пръстен

Ако пръстенът се намери от втория опит, любовта или бракът ще ви споходи след година. Ако е след третия път, любовта ще ви ощастливи след две години. А ако пръстенът се намери едва на четвъртия опит, добре е да се концентрирате върху работата и приятелите си в близките три години.

С пръстен можете да разберете колко деца ще имате. Необходими са ви стъклена чаша без ръбове, черен конец и гладък пръстен.

Чашата се пълни до една четвърт с вода. Пръстенът се връзва за конеца и се пуска така, че да не опира във водата. След като пръстенът започне да се люлее и да се удря в стените на чашата, бройте – това ще е броят на бъдещите ви деца.

С четири пръстена можете да предречете финансовите си успехи. Необходими са ви златен, сребърен, меден пръстен и такъв от полускъпоценен камък.

Всички пръстени се слагат на масата. Очите ви се връзват, а ваш близък човек разбърква пръстените. Вие трябва да протегнете ръка и да вземете един пръстен.

Ако ви се падне златен пръстен, очаква ви голям финансов успех. Ако хванете сребърния пръстен, очаква ви добро финансово положение, а ако докоснете медния пръстен, в близките четири месеца няма да има промени във вашите финанси. Ако докоснете пръстена от полускъпоценен камък, очаквайте финансови неуспехи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest