Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Гледане с кафени зърна

Гледане с кафени зърна

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k884
Гадаене с кафе

Гледането с кафени зърна може да се прави не повече от веднъж месечно. С помощта на кафени зърна можете да предричате бъдещето.

Необходими са ви 16 кафени зърна и да намерите спокойно място, където в продължение на петнадесетина минути никой няма да ви безпокои.

Настанете се удобно, запалете две свещи, съберете всички зърна в едната си ръка и като ги пресипвате от едната си ръка в другата, опитайте се да усетите как те се изпълват с вашата енергия.

След това захлупете двете си длани така, че зърната да са между тях, вдигнете китките си към челото си и затворете очите си.

Гадаене

Мислено задайте въпроса, който ви интересува. След това хвърлете зърната на масата и погледнете колко от тях са паднали така, че цепнатината им да сочи нагоре.

Пребройте ги и броят на тези зърна ще ви помогне да откриете отговор на въпроса си. Ако всичките зърна са паднали с цепнатината надолу, отложете гледането за след 24 часа.

Ето какво означава броят на кафените зърна, които са паднали с цепнатината нагоре.

Ако е само едно, това означава богатство, което не очаквате да получите.

Две зърна означават пълна победа и щастие, които ще постигнете с много труд. Три зърна означават, че някой от близките ви хора ще ви предаде в най-скоро време.

Четири зърна са знак, че мечтите ви ще си останат мечти, поне в близките четири месеца. Пет зърна предвещават изобилие във финансово отношение.

Кафе

Шест зърна предвещават, че ще бъдете подведени от собствената си нерешителност, защото скоро ще ви се наложи да вземете трудно решение.

Седем зърна – успехът е с вас, само не се самозабравяйте. Осем зърна предвещават буря, а девет – че интуицията ви ще ви предпази от опасност.

Десет зърна – вървите по пътя на изкушенията, на които не можете да устоите, и това може да доведе до неприятности. Единадесет – късметът ще ви помогне да се издигнете в службата.

Дванадесет – трябва да сте много внимателни, тъй като в близките дни всяка дума, казана не на място, може да доведе до сериозни последици.

Тринадесет зърна – трябва да се научите да сте по-хладнокръвни в критични ситуации, защото те предстоят. Четиринадесет – плановете ви ще станат реалност, но се налага все пак да се размърдате, за да постигнете желаното.

Петнадесет зърна – запазете спокойствие, каквото и да се случи, защото въпреки че съдбата днес може да не е благосклонна към вас, утре нещата ще се променят. Ако всички зърна са паднали с цепнатините нагоре, това означава, че всичко лошо е отминало и ви чакат само хубави моменти.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest