Мъж с нож в гърба се разхожда в Макдоналдс
Man with a Knife in his Back Walks Around a McDonald's
Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Мъж с нож в гърба се разхожда в Макдоналдс

Мъж с нож в гърба се разхожда в Макдоналдс

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k248
Мъж с нож в гърба се разхожда в Макдоналдс

Невиждано зрелище шокира и клиентите и персонала на ресторант на Макдоналдс в нюйоркаския квартал Куинс. В заведението за бързо хранене влязъл мъж, който имал забит в гърба кухненски нож, предават световните медии.

Хората си похапвали спокойно в ресторанта, когато внезапно се ужасили от появата на окървавен мъж, от чийто гръб стърчал нож.

Не мога да повярвам, този човек беше напълно спокоен. Понечих да извадя ножа от тялото му, но в този момент някой извика да не го правя, защото така мога да засегна артерия, обяснява развълнувам клиент на ресторанта.

Мъж с нож в гърба се разхожда в Макдоналдс

Необичайният посетител на заведението се казва Андрю Харди и е на 53 години. Мъжът се опитал да спре някакви улични побойници, които се целели с шишета, но за негово нещастие бил наръган от тях в гърба.

Въпреки това Харди запазил самообладание и успял да стигне до съседната улица, където се намирал и ресторанта на Макдоналдс. 53-годишният мъж дори повикал линейка сам и седнал в заведението за бързо хранене, за да изчака медицинския екип.

Веднага след като се обади на 911, той телефонира и на някакви други хора. Най-вероятно е звъннал на семейството и приятелите си. Каза им само, че се обажда, защото може би няма да могат да се чуят повече. През цялото това време обаче ножът стърчеше от тялото му, разказва шокиран очевидец.

Харди навреме бил транспортиран до болничния център Джамайка. За негово щастие, нараняванията му не се оказали толкова сериозни и той бил изписан от медицинския център само няколко часа след инцидента.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest