Какво очаква зодиите тази седмица
What Awaits the Zodiac Signs this Week
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Какво очаква зодиите тази седмица

Какво очаква зодиите тази седмица

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k944
Хороскоп
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Тази седмица ретроградният Меркурий се връща в Близнаци, което ще влоши кратките пътувания и комуникацията. Венера и Юпитер ще образуват секстил, което ще засегне любовните връзки.

От тази седмица Слънцето преминава в Рак, което ще насочи фокуса на повечето хора към семейството дома и близките.

Овен – Обърнете внимание на дома си

В събота Слънцето навлиза в Рак, което ще насочи вниманието на Овните към дома. Сега е подходящ момент за ремонт или друга дейност, свързана с вашето жилище. Тази седмица ще ви предостави и страхотна бизнес възможност, но преди да сключвате сделки, преговаряйте внимателно.

Телец – Стар приятел се нуждае от вас

Венера

Тази седмица ви предстоят много проблеми за разрешаване. Ретроградния Меркурий ви съветва да избягвате покупките на скъпи предмети и да внимавате, когато подписвате документи. Тази седмица е възможно да ви потърси стар приятел, който се нуждае от вашата помощ и подкрепа.

Близнаци – Бъдете по-тактични и дипломатични

Тази седмица ретроградният Меркурий навлиза в знака Близнаци, което ще обърка плановете им за известно време. От представителите на знака се изисква да бъдат по-тактични и дипломатични от обикновено, за да избегнат проблемите. Внимавайте и на любовния фронт, защото е възможно половинката да крие голяма тайна от вас.

Рак – Ще се свържете с подходящите хора

Тази събота Слънцето навлиза във вашия знак, което ще ви даде необходимите тласък и енергия, за да осъществите плановете си. Раците ще се свържат с правилните хора, от чието сътрудничество ще произлязат много изгодни сделки. Ще излъчвате големи дози чар и харизма, които ще впечатляват останалите.

Лъв – Бъдете мнителни към новата информация

Ретроградният Меркурий ви съветва да не предприемате рисковани финансови операции тази седмица. Бъдете по-мнителни към информацията, която получавате, защото може да е невярна. От събота може да се отпуснете и да релаксирате.

Рак

Дева - Ще се радвате на приятелите

В професионално отношение ще настъпят леки грижи относно документи и репутацията ви, но в социален аспект, седмицата за вас е повече от добра. Приятелите ще успеят да ви разсеят от проблемите в службата. Внимавайте с документите, които подписвате.

Везни – Запишете се на допълнителен курс

Тази седмица е много подходяща да се запишете на допълнителен курс или семинар за преквалификация. В средата на седмицата пред вас ще се открие страхотна възможност за изгодна сделка. Не забравяйте да отделите време за романтика след работния ден.

Скорпион – Очаквайте среща със специален човек

В средата на седмицата Скорпионите ще бъдат разтърсени от среща със специален човек и ако се престрашат да се отпуснат, нещата ще потръгнат в добра посока. Желанието ви за приключения е силно тези дни, заради което е възможно да предприемете кратко пътуване с приятели.

Стрелец – Очаквайте спорове с половинката

Юпитер

Ретроградният Меркурий може да доведе до кратки неразбирателства с партньора, като в споровете трябва да заемете ясна позиция. Тази седмица има потенциал за увеличение на доходите ви, което ще разведри дните ви.

Козирог – Делата ви се бавят

Ретроградният Меркурий ще доведе до забавяне на почти всичките ви дела, въпреки че имате силното желание да довършите всичко, с което сте се захванали. Слънцето в Рак ще ви насочи към близките, с които ще се срещате по-често тази седмица.

Водолей – Проблеми в любовта

Романтичната ви връзка ще направи крачка назад, така че е възможно заради много причини да имате проблеми на любовния фронт. Секстилът между Венера и Юпитер ще ви насочва към забавления особено в средата на седмицата.

Риби – Среща със стари приятели

Тази седмица могат да ви посетят приятели или роднини, които не сте виждали отдавна. Планетите тази седмица ви насърчават към творческа дейност и образование, като обстановката в дома ще ви носи само спокойствие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest