Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магии, Вещици и Проклятия»Василиевите молитви помагат при магия

Василиевите молитви помагат при магия

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k720
Василиеви молитви
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Много хора от собствен опит казват, че Василиевите молитви помагат при направена магия, като тези молитви може да ги прочетете вкъщи, без да се налага да плащат на врачки или ходжи.

Василиевите молитви трябва да бъдат четени по няколко пъти на ден, ако се съмнявате, че някой ви е направил магия.

Съветът е даван от свещеници, които казват, че молитвите имат енергийно въздействие върху човек, които реши да се обърне към вярата си в Бог вместо към врачка или ходжа.

За да се избавите от черната магия, трябва да отворите съзнанието си за посланието в молитвите и ще успеете да се освободите от злото.

Действието на Василиевите молитви се засилва, ако потърпевшият пости няколко дни, като по този начин засвидетелства безусловната си вяра в силата на Бог.

Една от най-популярните Василиеви молитви, която духовните лица предлагат, гарантирано помага при направена магия.

Магии

На Господа да се помолим!

Боже на боговете и Господи на господарите,

Творец на огнените чинове, изкусни Художнико на безплътните Сили и Създателю на всичко небесно и земно, горе и долу, Когото нито един от човеците не е видял, нито може да види и от Когото се бои и трепери цялата твар, Ти, Който някога възгорделия се военноначалник на небесното войнство, по непокорство отклонилия се от своето служение, си низвергнал на земята, и отстъпилите заедно с него ангели, що станаха бесове на злобата, си хвърлил в дълбочината на мрачния тартар (Ад), направи щото това заклинание, извършено с Твоето страшно име (Исус Назарянин), да бъде застрашително за този предводител на лукавството и за всичките негови пълчища, паднали заедно с него от горната светла област. Прогони го и му запрети, както и на демоните му да отстъпи съвсем, да не прави вече никаква вреда на запечатаните духовно, но да приемат тези запечатани властна и силна мощ, за да стъпкват змей и скорпион и всяка вражеска сила, защото се възпява и величае и от всяко дихание сьс страх се слави Твоето, на Отца, Сина и Светия Дух - пресвето име, сега всякога и во вечни векове. Амин!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
510
48
36
24
11
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Мария
Мария
28.04.2015 22:59
Чародей Теди разваля магии, помага при болести, отговаря на въпроси от бъдещето, намира изгубени пари, разваля лоша карма, събира семейства. Не си губете времето по врачки!!! - обадете се на чародей Теди 090063070 с вътрешен код 640
1
30
vania
vania
04.02.2015 00:34
Vinagi Bog mi e pomagal,dano 9mi pomogne i sega,tochno s tezi molitvi
38
4