Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Сънища в четвъртък срещу петък

Сънища в четвъртък срещу петък

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k887
Сънища четвъртък срещу петък

Пророческите сънища често спохождат хората в нощта четвъртък срещу петък. В нощта срещу петък трябва да се обърне голямо внимание на детайлите, които виждате в съня си.

Затова веднага, щом се събудите, запишете всичко, което си спомняте от съня, на лист, който сте приготвили предишната вечер в близост до леглото ви.

Сънищата, които виждате в нощта срещу петък, много често се превръщат в действителност. Но за съжаление често забравяме веднага, щом се събудим, това, което сме сънували. Затова дори и да се сбъдне някаква част от съня, няма как да си спомним това.

Всеки ден от седмицата се влияе от различно небесно тяло и планетата, която влияе върху петъчния ден, е Венера. В нощта срещу петък много хора виждат сънища, които са толкова реалистични, че при събуждането си хората не са наясно, дали са сънували или това е било истина.

Любов

Когато човек е наистина разтърсен от подобен сън, който е видял в нощта срещу петък, той със сигурност ще си спомни подробности от него и няма да ги забрави дълго време.

Затова, когато сънят се сбъдне, той ще е сигурен, че е сънувал пророчески сън. Но сънищата, които виждаме в нощта срещу петък, не се сбъдват веднага.

Сънищата, които виждаме в нощта срещу петък, ако сме ги запомнили поради тяхното силно емоционално въздействие, могат да се сбъднат през следващите три месеца.

А ако в продължение на няколко дни, след като сте сънували съня в нощта срещу петък, имате чувството, че сънуваното се е случило наистина, бъдете сигурни, че сънят е бил пророчески.

Венера символизира емоционалната страна на човека. Сънищата в нощта срещу петък са силно свързани с емоциите и събитията в личния ви живот. Те са отражение на скритите ви чувства.

Пари

Ако в нощта срещу петък сънувате, че успявате да постигнете цел, към която се стремите от много време, или получавате сериозна сума пари, това е знак, че скоро вашият сън ще се превърне в реалност.

Ако пък в нощта срещу петък сънувате, че губите нещо или се проваляте на важно място, това означава, че ви предстоят трудности в материално отношение, както и в любовния ви живот.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
55
44
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
18.01.2019 11:53
Сънувах кошмар,мен ме нападнаха в един асансьор и той почна да пропада.Пак проблеми в любовта ме чакат.
1
2
Анонимен
Анонимен
06.06.2014 16:11
Вярно е
8
1