Сънища в събота срещу неделя
Your dreams on the night of Saturday to Sunday
Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Сънища в събота срещу неделя

Сънища в събота срещу неделя

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k874
Сънуване

Хората се опитват да разгадаят тайния смисъл, който се крие в сънищата от древни времена. Оказва се, че от голямо значение е нощта, в която сънувате.

Всеки ден е под влиянието на определена планета и това се отразява на сънищата, които виждаме в различните нощи от седмицата.

Слънцето влияе върху неделята и тогава, като правило, човек сънува много интересни сънища. Слънцето е символ на живота, любовта, творчеството и вдъхновението.

Като цяло сънищата срещу неделя са приятни, светли, предизвикат усещане за радост. Ако срещу неделя сънувате приятни събития, това е поредното доказателство, че запасът ви от енергия е на необходимото за вас ниво.

Също така това предвещава големи успехи през следващите няколко дни. Но ако срещу неделя сънувате нещо неприятно, което ви кара да се почувствате тъжни и дори нещастни, това означава, че трябва да внимавате.

Такива сънища в нощта срещу неделя говорят за преумора, както физическа, така и емоционална, за силно изтощаване на организма. В такива случаи човек се събужда без ясен спомен за това, какво е сънувал, а само с усещането за нещо неприятно, което го е сполетяло.

Каране Колело

Ако срещу неделя сте сънували динамични събития, това е знак, че скоро ще откриете в себе си неподозирани досега способности.

Сънят, който ви се присъни срещу неделя, ще се сбъдне или до обяд, или до сряда. Добре е да се опитате да си спомните колкото се може повече от видяното в съня. Така ще разберете какво трябва да извлечете от този сън.

Най-странните сънища, които ще видите през живота си, ще бъдат в нощта срещу неделя. Те ще ви преследват с фрагменти от това, което сте видели, през целия ден. Постоянно ще си спомняте отделни части от съня ви. Това ще ви помогне да разберете скрития му смисъл.

В нощта срещу неделя обикновено хората сънуват толкова приятни сънища, че на следващата нощ много им се иска да видят продължението на този приказен сън.

В нощта срещу неделя сънуваме огледално отражение на това, което се опитваме да постигнем в реалния живот.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
56
43
36
25
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
плами
плами
13.02.2016 23:30
Аз петък срещу събота сънувах много хубав сън,а събота срещу неделя-продължението му...супер супер супер
2
0
mg25
mg25
11.05.2014 01:12
ами незнам
0
1
Chrisa
Chrisa
10.05.2014 10:18
Глупости.
1
2