Пречистване на дома от негативна енергия
Čišćenje kuće od negativne energijeCleansing the Home from Negative Energy
Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Езотерика»Пречистване на дома от негативна енергия

Пречистване на дома от негативна енергия

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k875
Пречистване на дома от негативна енергия
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Може би сте забелязали, че в някои домове се чувствате добре и приятно, а в други имате чувството, че нещо ви притиска и сякаш сте обградени от някаква зла енергия.

Но ако става въпрос за вашия дом, трябва да вземете нещата в свои ръце. Лесно ще усетите, че в дома ви има негативна енергия, ако напоследък се карате без поводи с близките си и се чувствате зле в момента, в който прекрачите прага на дома си.

Проверете с църковна свещ дали сте прави. Запалете църковна свещ и се разходете с нея из помещенията в дома ви. Ако на някои места в дома ви свещта започва да пращи, пламъкът трепти или излиза черен дим, това означава, че в дома ви е навлязла негативна енергия.

Това, че в дома ви има негативна енергия проличава и по друго – приятелите ви изведнъж си намират оправдания, за да не идват на гости в дома ви, а предпочитат да се срещате навън. Ако имате домашен любимец, той също ще ви помогне да откриете негативната енергия. Животните стават много нервни, по цял ден стоят пред вратата и при всяко отваряне се опитват да излязат навън.

Най-бързият и лесен начин за пречистване на дома от негативна енергия е да извикате свещеник, който да направи водосвет на помещенията.

Но можете и сами да се опитате да се справите с негативната енергия в дома си и да я прогоните. Първото, което трябва да направите, е да претърсите целия си дом за предмети, които може да са внесени от някой друг, който иска да ви навреди.

Това най-често са игли, които се забиват в касите на вратите, ако са дървени, или се мушкат под легла и дивани. Ако намерите такива предмети, независимо какви са, ги заровете дълбоко в земята далече от дома си.

Парче дърво или храст може да изчисти дома ви от негативна енергия. Трябва ви не много голямо парче от едно от следните растения: трепетлика, топола, люляк. Това парче трябва да стои в помещението, където според вас има най-много негативна енергия. След една седмица хвърлете това парче в река или водопад.

Царевичните зърна също могат да бъдат използвани, за да погълнат негативната енергия. Пръснете ги из помещенията, а след едно денонощие ги заровете далече от дома си.

Зли сили

За да пречистите дома от негативната енергия, сложете във всяка стая по няколко кестена. Но те не трябва да са на видно място, а скрити в някое тайно ъгълче.

Отглеждайте в дома си червено мушкато, то гони негативната енергия от помещенията. Същото се отнася още за алое вера, босилек, бръшлян, монстера.

Набавете си напълно прозрачно стъклена чаша. Тя трябва да е напълно чиста – тоест без никакви фигурки или рисунки, цветове.

Сложете 1/3 ч.ч. морска сол вътре.

После сложете вътре 2/3 ч.ч. ябълков или бял оцет, според това с кой разполагате. И двата ще ви свършат добра работа.

Запълнете останалото пространство от съда с трапезна вода.

Позиционирайте чаша в ъгъла на помещението, където предполагате, че има лоши вибрации. Нека остане така 24 часа и никой от семейството да не влиза вътре.

Когато премине 1 ден, погледнете чашата с течността. Ако цветът на съдържанието в чашата не се е променил, тогава няма лоша енергия в тази стая. Ако се е променил, помещението е било наситено с негативни вибрации, но вие сте ги отстранили. Изхвърлете съдържанието на чашата в течаща вода. В никакъв случай не го хвърляйте в градината си.

Направете нов разтвор от оцет, сол и вода. Сложете съда в друга стая. Така може да обиколите цялата къща. Като за всяка стая правете нов разтвор. Ако установите, че прозрачната вода е променила цвета си, трябва да освежите енергията в жилището си.

Ако излеете замърсената вода в тоалетната чиния, не забравяйте да пуснете водата.

За ваш късмет съществуват елементарни способи да почистите жилището си от лоши емоции и го осеете отново с любов.

Щом пристъпите в чиста и хубава стая, се усещате много по-приятно, отколкото в стая, която всичко е като в кочина. Съвсем нормално, защото целият боклук и складирани вещи са като магнит за лошите емоции. Съответно имат нужда от сериозно почистване.

Дом

Всеки път, когато се грижим за хигиената у дома, се грижим и за хигиената на душата си. По този начин предпазваме дома и себе си от лоша енергия и черни магии. Затова трябва да е наша най-важна мисия да чистим старателно у дома и на работното място.

Регулярно мийте, метете, бършете навсякъде. Използването на прахосмукачка също е задължително. Не пропускайте нито едно помещение – бани, килери, тераси. Всичко трябва да лъщи от чистота.

Дръжте отпадъците на мястото, което им е определено. Не оставяйте празни шишета и опаковки на всички възможни места из дома. Отнасяйте се с уважение към пространството. Това не е сметище, а вашият храм.

Не мятайте мръсното пране, където ви падне. Отделете си кош за пране, който да стои в отделно помещение и се придържайте към него. Помнете, че носените дрехи също попиват емоции и негативни вибрации. Не носете една по цяла седмица 1 и съща дреха. Редовно я изпирайте или сложете на балкона, за да се проветри.

Проветрявайте редовно дома. Дръжте пространствата свободни. Пускайте слънчевите лъчи да погалят дома ви, като дръпнете пердета и щори. Слънчевия, подреден и проветрен дом, където цари мир и разбирателство, не привлича лоша енергия.

И нещо любопитно. Казват, че домашните любимци защитават дома от негативна енергия. Това твърдение важи с особена сила за котките, които са магически създания. Те усещат, когато се случва нещо нередно в дома и пазят господаря си. Така че, ако още не сте си взели котка, ето още една причина да го направите.

Срещу негативна енергия в дома можете да използвате и някои талисмани, сред които: подкова, капан за сънища, окото на Назар, четирилистна детелина и др.

Ако сте вярващи християни, можете да поставите по 1 икона във всяка стая на дома си. Не е нужно да е голяма или скъпа. Помнете, че нейната сила се определя от вашата вяра, а не от това колко сте платили.

И накрая, но не на последно място, винаги дръжте поне 1 бутилчица със светена вода в дома си. Това също е средство да се предпазите от лошото.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
513
411
35
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
20.11.2015 11:02
Здравейте!Минавам редовно всички помещения в нашия апартамент със свещ,от една година свещта навсякъде гори с черен пламък,във всички стаи-в кухнята,в моята стая,в банята,това вече не е добре,трябва поп да извикаме по-скоро !
5
1
cvetelina
cvetelina
18.03.2015 14:09
iskam da imam kasmet
5
1
роси8
роси8
23.11.2014 18:25
Ч
Има. Такива енргии..разете. се!
7
0
Рада Копрева
Рада Копрева
23.03.2014 00:50
у нас има много лощи духове и веднъж ги гоних с четка за зъби, но не се получи.помощ??
4
13
geri
geri
20.10.2014 12:50
а азз мойте ги гоня с ютия хаххххаааахахаххааа
4
7
tetazeza
tetazeza
11.02.2014 13:43
здравейте наистина пробвам със свещ във къщи и се получи черен дим във спалнята ми в хола ми във коридора но в децката нямаше !!ще ивикам поп колкото по бързо.благодария за съвета
4
0