sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Езикът на тялото: Как да тълкуваме лицето?

Езикът на тялото: Как да тълкуваме лицето?

AdminAdmin
Дарт Вейдър
669358
Езикът на тялото: Как да тълкуваме лицето?
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

В продължение на много години, хората са използвали изкуството на тълкуване на лицето, за да могат да опознаят дадена личност по-добре. Теориите за езика на тялото не винаги могат да се отнасят за всички, но има ситуации, в които тълкуването на лицето е наистина полезно. Ето и няколко начина:

Формата на лицето говори много за определен човек. Ако той е с дълго или тънко лице, това означава, че е толерантен и обича да изпълнява своите задачи. Такива хора като цяло са атрактивни. Човек с широко лице е много състрадателен и широко скроен по природа. Кръглата форма на лицето е признак за приветлив човек, той / тя знае как да ободрява атмосферата. Хората с квадратна форма на лицата са по принцип прекалено ентусиазирани в преследването на своите мечти.

Очите на даден човек също са показателни за много неща, могат да разкрият много за индивида. Както вече знаете, те са прозорец към душата и един внимателен поглед в очите на човек може да разкрие повече от това, което той би искал да каже за себе си. Човек с малки очи е много прецизен и отдава голямо значение на дребните детайли. Хората с големи очи са по принцип нежни по природа, също така много внимателни и любвеобилни. Ако наблюдавате хора с очи, които са близко едно до друго, ще забележите, че те имат способността да се концентрират много добре и са много последователни. Тези хора са също много динамични по природа. Лице с очи, които са разположени далеч едно от друго е с либерален характер.

Устните също отразяват характера на човека. Тънките устни са знак за човек, който работи много усърдно и също така е отговорен. Малката уста показва, че човек е способен на високи нива на концентрация. По-пълните устни са индикация за хора, които обичат да се забавляват и имат по-спокоен подход към живота. Широката устата разкрива човек, който обича да открива нови преживявания.

Квадратната челюст означава непобедим дух, а пълните бузи са признак на жизненост и енергия. Човек с изпъкнала брадичка има мания към собствената си личност.

Езикът на тялото: Как да тълкуваме лицето?

Малък нос показва слабохарактерен човек. Орловия нос е знак за егоистичен и нерешителен човек. Голям нос е индикация за силен характер. Голям нос с тъп връх показва практичен човек.

Формата на веждите също е много полезна при тълкуването на лицето. Прави вежди означават уравновесен човек. Лице с тънки вежди е знак за ниско самочувствие. Заоблени вежди показват високо ниво на интелигентност.

Използвайте тези съвети за тълкуване на лицето, за да разберете повече за хората около вас. Разбира се, личното взаимодействие и вашите собствени наблюдения ще са още по-полезни, за да опознаете човека!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
52
43
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
мариана
мариана
14.07.2013 23:46
а какво значат очи, които в края на фората си са надолу.
0
0
ддз ;д
ддз ;д
10.04.2013 21:26
Човек с широко лице е много състрадателен и широко скроен по природа. Вярно!!!!!!!!!
0
0