sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Щастие и успех»Ритуали за привличане на семейно щастие

Ритуали за привличане на семейно щастие

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Семейство
3D куб Ubik за деца и възрастни-16%
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
14.28 лв.
Виж ››

За да привлечете семейното щастие в дома си, ще ви помогнат различни магически ритуали. Един от ритуалите за привличане на семейно щастие се прави с три свещи.

Всички те трябва да са с различна дебелина, но дължината им трябва да е еднаква. И трите свещи трябва да са купени от църква. От трите свещи се прави една, като се усукват една около друга. Свещите се запалват, горят три минути, след което се гасят с пръсти.

Ритуали за Щастие

Отрязва се изгорелият край на фитила, изчаква се да изстине и след това се увива в малка червена кърпа или червено парче плат. Този талисман се слага в коридора, за да предпазва семейството от беди и да пази щастието.

Преплетените свещи се използват на всеки три месеца, като се запалват за по три минути и се обновява фитилчето в червената кърпа.

Семейно Щастие

За да бъде любовта в семейството винаги жива, при нарастваща луна се пече сърце от тесто. Тестото, което се прави от вода, брашно, сол, захар и малко мая се замесва рано сутрин и докато го месите, мислете само за това, че в дома ви винаги ще има любов. Месете тестото, докато не ви заболят ръцете. Трябва да омесите съвсем малко тесто – ще ви трябват не повече от 100 грама брашно.

Прави се сърце и се пече. Това сърце се слага в червена чинийка и се слага под леглото. Там трябва да остане в продължение на три нощи. Така любовта ви ще остане винаги жива.

За да бъде силата на този ритуал още по-голяма, отчупете едно парченце от тестеното сърце, преди да го сложите под леглото, и го дайте на любимия човек.

Ако искате да направите така, че семейното щастие никога да не ви напуска, направете ритуал с клончета от дървета. Намерете две дървета, които растат заедно – най-добре ще е ако клоните им са преплетени.

Откъснете две от преплетените клонки и ги вържете с червена панделка. На глас кажете седем пъти имената на любимите си хора и след това оставете преплетените клончета в близост до входната врата.

След три дни развържете панделката, хвърлете клончетата през прозореца, а панделката скрийте сред дрехи, които носите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
45
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
анонимен
анонимен
29.03.2014 16:10
изяждаш сърцето и така любовта е в теб :)))))
0
0
мирослав
мирослав
06.03.2014 08:54
а след като минат три нощи какво да правим със сърцето и чинийката
0
0