sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Какво означава, ако често сънувате баба си?

Какво означава, ако често сънувате баба си?

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Сън за баба

Ако често сънувате баба си, това може да е знак, че в живота ви ще настъпят много сериозни промени. Това означава, че имате нужда от съвет или от помощ, за да излезете от дадена ситуация и да промените нещата във ваша полза.

Ако в съня ви, който се повтаря, баба ви винаги ви дава един и същи съвет, направете това, което ви съветва старата жена и ще видите, че няма да сбъркате.

Сънят, в който се появява баба ви, е знак, че в най-скоро време ще се сблъскате с нещо неприятно и трябва да сте подготвени за този момент.

Сънища

Баба ви идва в съня ви като мъдра съветница, която иска да ви подскаже най-правилното решение, което трябва да вземете, за да се справите с трудностите.

Ако видите баба ви насън, това означава, че трябва да се вслушате не само в нейния съвет, който тя ще ви даде в съня ви, но и в собствените си усещания, преди да вземете важно решение. А ще ви се наложи да го вземете много скоро.

Колкото и трудна да ви изглежда ситуацията, в която ще попаднете, ще излезете от положението без щети за самите вас – това означава появата на баба ви в съня ви.

Сън

Ако често сънувате баба си, която е починала много отдавна, това може да предвещава неприятности, свързани с хора от семейството ви, които са от страна на рода на баба ви. Често това означава и че някой от семейството ви има нужда от вас, а вие дори не подозирате за това.

Когато често сънувате баба си, това предвещава щастие в семейството. Ако не сте намерили все още половинката си, появата на баба ви в съня ви, и то често, е предвещаване на скорошно задомяване.

Това, че често сънувате баба си, е знак, че в момента изпитвате неувереност в собствените си сили. Баба ви се появява в сънищата ви, за да ви помогне да повярвате отново в себе си и да можете да се справите лесно с предизвикателствата, които ще срещнете по пътя си.

В такива случаи трябва да повярвате в това, че можете да постигнете много, след като имате моралната подкрепа на баба си, която се появява във вашия сън като закрилница и съветница.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
53
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
01.01.2019 16:37
Моята баба е жива и здрава и аз много се радвам за това !!!
0
0
Cvetelina
Cvetelina
18.06.2014 17:42
Аз сънувах как съм в моята си къща и баба ми си имаше ново внуче и то едно дете което мн ме дразни с нейните ни лястовички кученца бебета пчели оси и така на татък! Баба ми показа някаква кутия и ми каза познай какво има вътре !! И изведнъж Даяна (дразнещото момиче) надникна от тоалетната и пита : Това нещо за мен ли е? И баба каза ,,Не'' и аз казах : Офф бабо Даяна е много дразнееща! Баба ми е малко нахална защото тя все пак е на 53 :( И като казах че Даяна е дразнеща тя веднага се обърна и си тръгна!! И аз се прибрах вътре и започнах да плача защото баба нищо не ми даде!! И мама като се върна и сънят свърши! И така и не разбрах какво имаше в кутията :(
1
1