sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Професии, подходящи за зодия Козирог

Професии, подходящи за зодия Козирог

НевенаНевена
Новак
2821
Работа
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

От всички знаци от зодиака Козирогът е най-постоянният и надежден служител. Той е много подходящи за кариера, в която организационните умения, търпение и последователност са от голямо значение.

Този земен знак никак не се връзва с живота на гладен артист или безработен актьор, защото е склонен да избира кариери, които осигуряват постоянен източник на доходи. Козирогът е един от най-амбициозните зодиакални знаци, за съжаление бавно стигащи до успех. Стигнат ли до него обаче, успехът им е повече от истински. Малки и преднамерени стъпки им помагат да изпълнят амбициите си.

За козирозите е важно да имат подробен план за кариера и конкретно поставени цели, с които да си осигурят прилична заплата.

Зодия Козирог

Ето и най-подходящите кариери за този зодиакален знак:

1. Счетоводител

Ако ви трябва човек, който да подготви финансовия отчет, потърсете го сред този задиакален знак. Козирогът никога няма да представи грешни данни за паричните ви потоци заради стриктното си чувство за дълг.

2. Професионален организатор

Те обичат да запретват мускулите си за поставянето на нещата на мястото им. Важно е за тях да бъдат модел за подражание на другите, в задачата да им да се отърват от бъркотията.

Печелене на пари

3. Финансов плановик

Обсебени са от постигане на благополучие и финансиране на пенсионни планове. Те порастват изучавайки и радвайки се на управлението на активи. След като са открили как да се пенсионират на 40, прекарват останалите години помагайки на другите да се пенсионират на 60. Така се получава, като не са пестили на време, както Козирогът е направил.

4. Предприемач на недвижими имоти

Мечтания дом

Идеална работа за тях, позволяваща им да вложат сърце и душа в проект носейки им печалба в кратко време. Няма да ги намерите слагайки висок клас материали в обикновен апартамент. Те са прекалено практични затова. Този всезнайко ще намери добри материали на изгодна цена, което ще направи мястото да иглежда дори по стойностно.

5. Търговец на антики

Козирогът има усет за бизнес и обича произхода и историята. С удоволствие би отворил малък магазин, високо на върха на някое туристическо селце или в стара сграда в центъра на града, привличайки любопитни погледи.

6. Оценител

Тази кариера приляга много на претенциозния Козирог, който се наслаждава на изобилие от материали и собственост. Дали ще оценява скъпоценен камък или парче от недвижим имот, той се наслаждавам на това, да разбере кое си струва или не.

7. Общ работник

Козирогът има силна работна етика и би направил всичко за пари.

8. Компютърен програмист

Това, че са упорити и всеотдайни им дава достатъчно търпение, за да намерят липсващите тагове или причината защо този скрипт не тръгва.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
52
43
36
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
09.01.2019 22:54
Всичко е точно и се отнася до мен. Впрочем програмист съм :)
1
0
....
....
10.01.2014 11:51
Няма нищо общо с действителноста!
8
20