sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Комуникирате ли с вашето подсъзнание?

Комуникирате ли с вашето подсъзнание?

AdminAdmin
Дарт Вейдър
669362
Комуникирате ли с вашето подсъзнание?
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Има ли вашият подсъзнание способността да комуникира с вас? Очевидно да. То използва различни начини, за да го направи, като например интуицията. Когато искаме нашето подсъзнание да ни помогне или да ни насочи в определена ситуация, може внезапно да изпитаме желание, да имаме предчувствие, или пък внезапно вдъхновение да решим проблема по определен начин. Това е интуицията, която използваме в работата ни.

Или пък можем да намерим решението в съня ни. Или дадено изображение може само да се появи в ума ни. И така ние интуитивно знаем, че тези послания са предназначени за нас.

Подсъзнателният ум използва езика на символиката за общуване. Метафори, музика и изображения са символичните канали, с които работи подсъзнанието. Вие ще откриете, че доста символични изображения ще ви бъдат предадени чрез сънищата ви. Сънуването е от съществено значение, тъй като не само вашето вътрешно напрежение ще бъде премахнато, но то е също така състояние на ума, когато информацията, която е запаметена от вас през деня в подсъзнанието, се обработва.

Вашите сънища могат да ви кажат много неща. Можете да анализирате съдържанието на своят сън с помощта на своя съзнателен ум. И ако символиката остане все още неясна, можете просто да поискате вашето подсъзнание да ви разкрие значението. Или пък може интуитивно да бъдете тласкани към четене на някои книги или говорене с хора и така да получите отговорите, които търсите, чрез тези източници. Всеки от нас притежава уникални методи или канали за получаване на съобщения от нашия подсъзнателен ум. Някои от тях са слухови, други са зрителни или просто усещания.

Комуникирате ли с вашето подсъзнание?

Много хора получават съобщения чрез комбинация от външни събития и вътрешни гласове. Някои хора могат умишлено да програмират подсъзнанието си да търси решения чрез сънищата или внезапни проблясъци на интуицията. Медитацията е била използвана от незапомнени времена както за комуникиране, така и за получаване на обратна връзка от подсъзнанието. В действителност, колкото повече сте в състояние да изпаднете в медитация, толкова по-голяма е вероятността да събудите вашата интуиция.

Най-ефективният начин да установите комуникация с вашето подсъзнание е да бъдете чувствителни и отзивчиви към всичко около вас и да имате вяра на вътрешните гласове и чувствата си.

Много хора смятат, че силно развитата интуиция има нещо общо с фактът, че са силно духовни или уникални. Но това не е така. Според проучванията, направени чрез използване на техники за вземане на решения от мениджърите е установено, че 80% от тях използват интуицията, особено когато решенията са комплексни или в тях участват и други хора.

Повечето бизнесмени, когато бъдат попитани как успяват да вземат определено решение относно техния бизнес казват, че се доверяват предимно на предчувствията си. Предчувствията не са нищо друго, а интуиция. Интуицията, следователно, трябва всеки ден да бъде част от нашия процес на оценяване.

Ако видите, че имате затруднения при вземането на решения, или тези, които правите, не са достатъчно адекватни, то тогава най-вероятно не сте използвали цялата възможност на интуитивната сила на вашия ум. Това значи, че имате нужда да слушате повече вашето подсъзнание и да му се доверите. Ако можете да постигнете това, вие ще откриете, че не само вземате по-ефективни решения, но и го правите много по-бързо от преди.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
52
41
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Росен
Росен
12.11.2013 15:05
Не струват.
0
0
мене
мене
26.03.2013 21:22
Дайте да се разберем нещо. Интуиция, инстинкт и т.н. не идват от подсъзнанието. Подсъзнанието не различава кола от компютър за него това са квадрати. Не различава крава от пеперуда, това са кръгове. Подсъзнанието няма мнение, нито решение за дадена ситуация, то не мисли. Елементарен пример. За никого не е тайна, че телевизията има способността да внушава/втълпява идеи и ценности. Същото важи и за хипнозата (то самото ТВ е вид хипноза). Отвличат вниманието на съзнанието и набиват информация в подсъзнанието. В подсъзнанието няма отказ, няма "не", то не критикува, не внушава, не убеждава, не предпазва. То служи за съвсем различни неща, които няма как да изредя.
0
0
зори 58
зори 58
21.02.2012 11:52
Почти винаги,когато в семейството трябва да вземем решение по даден въпрос аз виждам какво ще се случи в бъдеще. Когато заявя,че нещо не трябва да се предприема ме обвиняват в песимизъм,а всъщност се случва точно така както съм казала.Лошото е,че не мога да убедя близките си и после всички се ядосваме за последствията.
2
0