Неочаквани черти на зодия Везни
Unexpected Features of Libra
Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Неочаквани черти на зодия Везни

Неочаквани черти на зодия Везни

Нина НордНина Норд
Джедай
760493
Зодия Везни
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Животът на хората, родени под знака на Везни, винаги е съпътстван с желанието им за справедливост и чувството, че са прецакани от околните.

Везните трудно успяват да си намерят работа, която да им носи желаните от тях пари. Това е свързано и с факта, че Везните имат прекалено високи изисквания към работодателите си. Везните обичат да си водят дневник, където да изливат всичките си страдания. Но към страданията на околните

Везните се отнасят с голяма доза непукизъм, защото смятат, че освен тях всички други се преструват. Везните много трудно взимат решения, това може да ги докара направо до нервна криза. Те се поддават на чужди влияния и постоянно се чудят кое решение ще е по-правилно. Затова често важните решения взима някой друг вместо тях.

Характер на Везни

Везните не обичат да поемат отговорност за каквото и да е, защото това се отразява върху нервната им система.

Везните често се опитват да докажат на околните, че са компетентни в много области и най-много в областта на изкуството. Но точно в областта на изкуството Везните често се оказват абсолютно некомпетентни. Те могат да се изкажат правилно за неща, свързани с точни науки и свързани с техническата сфера.

Въпреки че са привързани към семейството си, Везните постоянно изпитват нужда да намерят нещо, което да ги накара да усетят тръпка. За партньора им е истинско предизвикателство да ги задържи дълго време до себе си.

Везни

Мъжете, родени под знака на Везните, предпочитат ергенския живот, защото той им осигурява така необходимата за тях свобода. Но това не им пречи да се кълнат в любов на всяка своя партньорка, която забравят още на другата сутрин.

Ако се налага да потърсите съвет от някого, не опирайте до Везни, защото ще ви е много трудно да получите съвет от тях.

Везните няма да поискат да поемат отговорността за решение, в което след това ще ги обвинявате. Везните добре се разбират със Стрелец, Водолей, Близнаци, Лъв и Дева. С Овен, Козирог и Рак Везните трудно се понасят. С останалите знаци от зодиака Везните се чувстват добре.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
58
46
37
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (51)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
30.08.2019 12:44
Повечето от нещата изобщо не отговарят на истината. Изобщо не съм съгласна. Единствено се колебаем при взимане на решение и то защото виждаме няколко .
1
0
GM
GM
29.03.2016 00:20
С някои неща съм съгласна,ноо повечето са пълна измислица !!!
5
3
Tanya
Tanya
01.09.2015 00:39
bull shit
7
4
Една Везна
Една Везна
18.05.2015 21:22
Пълни глупости и простотии!
12
3
Ана
Ана
18.05.2015 17:16
Почти нищо не е вярно. Може би само, че много се двуомим и вземаме трудно решения.
Останалото няма нищо общо с Везни.
Много се интересувам от астрология, но по- погрешно описание на зодията не бях чела!
10
4
Коментар от Везна
Коментар от Везна
10.05.2015 19:41
Единственото твърдение, с което се припознах, е че везните трудно взимаме решения. С нищо друго не съм съгласна, а това че везните сме, едва ли не, безхаберни към околните е пълен абсурд. На мен дори често са ми казвали, че приемам проблемите на останалите твърде лично.
6
1
Везна
Везна
03.05.2015 22:14
Най великата глупост която съм чела! Това е писано от някой който е искал да подчини някоя Везна и сега провидението му го връща.
8
1
Везна
Везна
09.12.2014 10:23
статията е абсолютна измислица.....по-лоша е от сценария на най-скучния холивудски филм.....
12
3