Лъв и другите зодии

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k884
Хороскоп за лъв

Страстният и взискателен Лъв не търпи нерешителност в отношенията. Към представителите на отделните зодии Лъвът има различен по вид подход.

Лъвът и Овенът имат много общи интереси, те могат да са както приятели, така и любовници, но силният инат и на двете зодии води до разногласия.

С Телец Лъв е доволен, но за сметка на Телеца. Докато Лъвът постоянно иска да сменя партньорите и приятелите си, то Телецът има нужда да е защитен сред близки хора.

Зодия Лъв

Лъвът е силно привлечен от Близнаците. Но непостоянството им е в състояние да предизвика гнева му и само краткотрайността на връзката спасява от възникване на сериозни проблеми.

За чувствителния Рак е пагубно да има каквито и да е отношения с представител на зодия Лъв. Това е краткотраен и мъчителен за Рака съюз.

С представители на собствената си зодия Лъвътсе чувства добре, но постоянно се сблъсква с желанието за доминиране от страна на другия Лъв.

За да са трайни отношенията между Дева и Лъв, трябва да има много компромиси от страна на Девата. Но след като стане ясно, че лидерът в отношенията е Лъвът, Девата ще се превърне във верен негов съюзник.

Флирт

Съюзът с Везни е успешен, но ще възникнат пречки от финансово естество, тъй като представителите и на двата знака са доста разточителни.

Между Лъв и Скорпион искрата пламва лесно и също така лесно угасва. Комбинацията от двете зодии е перфектна, но и двамата партньори ще се борят за лидерска позиция, което ще доведе до финал на отношенията.

Един от най-добрите варианти за Лъва е съюз със Стрелец. Лъвът ще получи желаната от него лидерска роля и подкрепа от страна на Стрелеца.

С Козирог Лъвът има шанс за дълги отношения, макар че те от време на време ще бъдат помрачавани от бунта на Козирога в желанието му да заеме лидерска позиция.

Водолеят е пълна противоположност на Лъва, но точно това се оказва привличащо за двата знака, които се стремят един към друг. Но отношенията са краткотрайни заради това, че Водолеят ще смята, че прави подарък на Лъва с приятелството си.

С Риби Лъвът се потапя в приказен свят, който е непознат за него и заради това го привлича. Но отношенията с Лъва са пагубни за Рибите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
57
45
36
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
15.07.2019 22:27
Прави сте,родителите от зодия телец са много строги и са властни.Така е.
0
1
Лъвче
Лъвче
21.07.2014 14:47
Не е вярно че Лъв се разбира с Телец! Пробвала съм няколко пъти и в началото всичко е прекрасно а в края сме смъртни врагове.Имам нещастието майка ми да е Телец.Рак е тай-подходящ за Лъва!!!
3
8
йорданка трифонова
йорданка трифонова
24.01.2014 00:41
моят съпруг е лъв а аз стрелец и сме заедно и щастливи вече 29г.такова щастие желая всеки му.
15
1
Ники
Ники
11.01.2014 09:54
Ндп ми е овен баба ми е стрелец а майка ми и баща ми а водолей,а брат ми телец на 9 сам.
0
0
Никол
Никол
10.08.2013 11:03
Зодия лъв съм,края на август и съм наистина така унищожителна.Идеално представям зодията си!Мъжа ми е зодия козирог,детето ми също ;] имаме дребни дразги,но иначе всичко е 6+
6
3
ierremiq
ierremiq
28.07.2013 07:50
лъв съм и живея в мир и разбирателство с рак вече 39 години,дай Боже да е все така
9
1
марина
марина
07.07.2013 22:05
Ле,ле,ле.... Че Бог да им е на помощ тогава на всичките ми приятели, лично за себе си като представител на знака мога да кажа, че не съм чак толкова унищожителна, а колкото до Водолея има само един представител на знака, който е по-скоро като временно ( 3-ри годишно) увлечение, отколкото като нещо по-сериозно и то само заради неговата "нетактичност"
2
0