sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Професии, подходящи за зодия Стрелец

Професии, подходящи за зодия Стрелец

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Професии за Стрелец

Хората, родени под знака на Стрелеца, имат нужда да се реализират в професии, които са свързани със свобода на мисленето и стимул за интелекта.

За Стрелците са подходящи професии, свързани с много пътуване, което е една от големите страсти на хората, родени под този знак.

Екскурзовод, пилот, капитан, преводач, консултант по връзките с обществеността – тези професии са перфектни за хората, които са родени под знака на Стрелец.

Животни

За Стрелеца са подходящи също така професии, които са свързани с контактуване с много хора. Стрелците с удоволствие приемат работа като учители, психотерапевти, детски учителки и юристи.

Любовта на Стрелеца към религиите и философията го превръща в перфектен консултант по фън шуй, възможно е да се превърне в добър гуру и дори в свещеник.

Стрелецът е склонен и към авантюри, затова за него е подходящо да работи като крупие. Организаторският талант на Стрелеца го прави перфектен за различни професии, които са свързани с необходимост от организиране на работата на много хора.

Зодия Стрелец

Стрелецът работи най-добре в голям колектив, но иска да проявява самостоятелност. Рискът и творчеството са задължителни съставки в професиите, подходящи за Стрелеца.

За Стрелеца са подходящи професиите на детектив, криминалист, а също така и на разследващ журналист.

Голяма чест е за Стрелеца, ако може да работи нещо, което да го изкарва на предна линия. Той иска да предизвиква възхищението на хората и да усеща, че те имат нужда от него.

Затова много Стрелци постигат върхове в кариерата си, независимо каква професия са избрали. Представителите на този знак имат добри лингвистични способности.

Стрелецът никога няма да се съгласи да заеме работна позиция, която да го поставя в зависимост от по-висшестоящи. Дори когато има началници, Стрелецът се стреми да ги накара да уважават неговото мнение.

Любовта на Стрелците към животните ги прави подходящи за работа в зоопарка. Те с удоволствие се грижат за малки животинки, защото така успяват да се почувстват значими.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
54
44
35
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Sunshine
Sunshine
27.02.2015 11:27
Много вярно! Аз съм зодия стрелец и всичко написано важи и за мен :) " Голяма чест е за Стрелеца, ако може да работи нещо, което да го изкарва на предна линия. Той иска да предизвиква възхищението на хората и да усеща, че те имат нужда от него."
2
0
Анабел
Анабел
03.04.2014 20:12
Съгласна съм с написаното. Едноличен търговец съм в чужбина.Владея 6 чужди езика.
5
0
NoName
NoName
16.11.2013 20:47
Аз съм зодия Стрелец и съм крупие. :)
2
0
Още едон
Още едон
28.08.2013 20:51
И аз съм стрелец ,но нищо вярно не видях, с изключение на пътуването
0
1
Деница
Деница
22.08.2013 12:02
Аз също съм Стрелец и съм напълно съгласна с написаното. Представата ми за професия която да упражнявам е юрист или частен детектив :)
2
0
Александрина Шаханова
Александрина Шаханова
21.06.2013 14:16
Аз съм един Стрелец и всичко, което пише за тази , е вярно - такава съм...
2
0