Съдбата на зодия Водолей
The Fate of Aquarius
Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Съдбата на зодия Водолей

Съдбата на зодия Водолей

AdminAdmin
Администратор
658318
Зодия Водолей
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Водолеите трябва да се усамотят и да размислят винаги преди да действат. Ако изчакат гласа на вътрешния разум, никога няма да сбъркат.

Родените под този зодиакален знак са надарени с блестящ ум. Често са склонни към философски размисли, но рядко се занимават с изкуството. Обичат да наблюдават и да анализират.

Съзнанията на Водолеите са способни да родят гениални идеи, идеалисти са и често - ексцентрични натури. Обичат да си фантазират и често са разсеяни. Имат силна воля, но често действат необмислено.

хороскоп за водолей

В живота им приятелството играе важна роля. Готови са да се жертват за близките си и да полагат сили за духовното издигане на човечеството. Лесно печелят доверието на околните и имат способността да разбират и изслушват.

Постави ли си някаква цел, Водолей я преследва до край и я изпълняват. Независимо от това, често пъти биват смятани несправедливо за лениви.

Може би това погрешно впечатление се корени в маниера им на работа - често по цели дни нищо не вършат, после изведнъж се хващат за работа и успяват да я свършат за невероятно кратко време. Тези хора имат изключителен интелект.

Обичат похвалите и са ревностни защитници на идеите, в които вярват. Водолеите са любезни и любвеобилни, търпеливи, тихи и не са нахални. Често обичат да се усамотяват, но междувременно са и добри компаньони. Обидите ли представител на този зодиакален знак, знайте, че бързо ще ви прости.

Съдбовен хороскоп

В критични ситуации Водолеите избухват лесно, но после бързо им минава. Друга характерна черта за тази зодия е, че харесват хората не такива, каквито са, а такива, каквито си ги представят във фантазията си.

Водолеите трябва да се научат да контролират лековерието, колебанието, неизпълнението на обещанията, несигурност и самохвалството.

Водолеите съвсем не са само теоретици, те непрекъснато се лутат из лабиринтите на мисълта си и прокарват нови пътища. Готови са да поглъщат жадно науката.

Областите, в които биха могли да намерят успешна реализация, са в сферата на науката, медиите, научноизследователската дейност, авиацията, фотографията, астрологията, астрономията, космическите изследвания и телекомуникациите.

От Водолей би станал чудесен изобретател, компютърен специалист, програмист, фотограф, електротехник, астролог, журналист, учен или радиотехник.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
560
446
320
212
10
Дай твоята оценка:

Коментари (68)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
16.04.2019 09:36
Пълни ПОМИЯРИ
0
12
София_Христова-Водолей
Аз също съм Водолей,но като се ядосам не ми минава бързо.На една приятелка не говорех цяла седмица само,защото каза че прекарвам прекалено много време с друга приятелка.А това беше преди да вляза в побертета,а сега съм не търпима.Пък не обичам много да давам на моите приятели да давам кой знае колко.
7
3
Рали
Рали
05.04.2016 23:16
След дълги години в опит в музикалното изкуство станах инженер. Какво по - голямо доказателсво че съм си типична представителка на зодията.;)поздрави на всички разсеяни и замаяни водолеи :)
23
3
СТАНИСЛАВ
СТАНИСЛАВ
22.09.2015 16:50
НИЕ наистина сме уникати
29
5
Анонимен
Анонимен
08.02.2019 02:41
Да наистина уникати
3
1
Сирма
Сирма
02.09.2015 14:33
Ние сме преди всичко индивидуалисти.
23
2
павката
павката
12.04.2015 07:11
Немисе вярва че водолей може да причини зомби апокалипсис
7
7
Полина
Полина
09.04.2015 19:50
Такива сме си, който не ни харесва не ни харесва. Като огледало сме каквото получим това даваме и това, което даваме е най-доброто от нас. Независимо какво ! ;)
41
2
Водолей?
Водолей?
25.02.2015 18:49
Значи, да схващам, че водолеите са някакви аутисти ? Живеят в собствен свят, трудно разбираеми, избягват хората, предпочитат да прекарват по-голямата част от времето си на саме ?
14
23
Hellscream
Hellscream
11.03.2015 11:34
не мисля, че има нещо лошо или странно в изброените характеристики
17
0