Сънувате, че сте на изпит? Стоите пред изпитание
Dreaming that you have an exam?
Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Сънувате, че сте на изпит? Стоите пред изпитание

Сънувате, че сте на изпит? Стоите пред изпитание

AdminAdmin
Администратор
658318
Изпит

Да сънувате, че сте на изпит означава, че сте поставени пред изпитание. Тези сънища могат да покажат вашите чувства или това, че сте разтревожени или развълнувани. Може да откриете, че не успявате да отговорите на всички въпроси от теста или че той е на чужд език.

А времето изтича ли преди да успеете да решите задачата? Или пък закъснявате за изпита? Счупва ли ви се молива по време на изпита? Тези фактори допринасят за вашия провал.

Тези сънища обикновено са свързани с вашето самочувствие и липсата на увереност. Притеснявате се, че няма да се справите и се оценявате според очакванията на другите хора за вас.

Учене

Може също така да изпитате страх да не би да не бъдете приети, да се окажете неподготвени или пък да не сте достатъчно добри. Чувствате се нервни, несигурни и сте склонни да мислите най-лошото за себе си.

Тези сънища могат също да са знак, че се чувствате неподготвени за някакво предизвикателство. Сънищата рядко се отнасят до съдържанието на теста, а по-скоро до самия процес и до това как се чувствате по време на изпита.

Като цяло, чувствате се отчаяни и обезсърчени. Тези чувства може да са огледало на това как се чувствате при определено предизвикателство или ситуация във вашия реален живот.

Изпитание

Сънищата от този род са също така знак, че е време да изследвате тези ваши страни, които може до момента да сте пренебрегвали и на които трябва да им обърнете внимание.

Може да изпитвате някаква вина, защото сте проявили небрежност при подготовката за училище, изпит, среща, бизнес проект или някое предизвикателство. В повечето случаи обаче, хората, които имат такива сънища, е малко вероятно да се провалят на тест в реалния живот.

Този сън се отнася до техния страх и тревожност, че не могат да отговорят на стандартите, които другите поставят за тях. Те се страхуват да не би да разочароват другите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
52
43
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Валентина
Валентина
27.03.2014 22:09
Аз постоянно си сънувам НВО-то, Много ясно, че ме чака изпит.
Сънуваш изпит- чака те изпит.
О, не думай.
9
0
анонимен
анонимен
22.04.2011 11:01
Аз съм на възраст, но още сънувам, че ходя на изпит. Но често пъти не успявам да се справя. Винаги когато се справя, ми става много леко в съня дори. Започвам да се чувствам по-уверена на следващият ден. Винаги трудностите са ме съпътствали и съм се борила по някакъв начин да ги преодолявам. Като дете обичах да уча. От начало ми вървеше в живота. Сега не ни приемат на работа, стари сме, на 60 години, обезверени в живота и болни.
1
0
съни 888
съни 888
13.11.2010 11:09
Веднъж сънувах, че ме изпитват по информатика на един въпрос. Учителката ме пита какво е интернет и аз веднага отговорих. Като се събудих проверих и отговорът, който бях дала в съня си беше верен. Какво значи това ?
3
0