Годината на змията за Скорпион
Year of the Snake for Scorpio
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Годината на змията за Скорпион

Годината на змията за Скорпион

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983516
Годината на змията за Скорпион
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл-10%
Препоръчано за теб:
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
29.00 лв.
26.00 лв.
Виж ››

Скорпионите ще започнат годината на змията с възобновени сили. Навлизат в година, в която под влиянието на планетите ще бъдат много провокативни в социален план, както и във взаимоотношенията си. И парадоксално Скорпион ще изпитват нужда да се оттеглят и усамотят, дори да се изолират от промяната, която ще ги последва със сигурност. Ще изживеят интензивни редувания на контакти и медитация, етапи на работа, концентрирани с моменти на пълна релаксация.

В професионалната сфера Скорпионът може да очаква очаква активно и доходно сътрудничество през 2013 г., както и печеливши споразумения за в бъдеще. Някои промени ще го застигнат и ще го отведат по-близо до целите му. Ще бъде изправен пред обстоятелства, които ще му донесат нови знания и впоследствие ще отворят врати за него в професионалната сфера.

Ако работи в сферата на изкуствата или ако има професия с творческа насока, късметът със сигурност ще бъде на негова страна. Скорпиона ще бъде вдъхновен през целия период и дори ще му липсва достатъчно време да осъществите идеите си.

Любовният живот на представителите на зодия Скорпион ще премине през авантюристични обрати тази година. Ще се впуснат романтичен поток, който ще ги доведе до определено вътрешно пробуждане. Ще бъдат изправи пред обстоятелства, които ще ги подтикнат към емоционалната им природа, а това ще ги накара да говорят по-свободно за себе си. Скорпионите ще се доближат максимално до своята истинска същност.

Излъчването на Скорпиона през 2013 г. ще бъде хармонирано със сърцето му. Докоснати от тяхната искреност и спонтанност партньорите им ще се чувстват харесвани, но и малко несигурни. Първите четири месеца на 2013 г. ще бъдат особено благоприятни да се сближат с тях.

Ще се нуждаят от повече интимност и близост, дори изолация от външния свят. Срещите, които ще осъществяват през тази година, ще им помогнат да разберат някои все още неясни елементи от миналото им, и ще разрушат напразното чувство на вина.

Ако е необвързан, през втората половина на годината Скорпионът ще срещне човек, с когото се допълват взаимно и имат много сходства.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
53
45
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Юлия
Юлия
23.03.2013 15:37
Вярвайте на себе си, но вярвайте и в чудеса!
0
0
Scorpio
Scorpio
20.03.2013 20:59
това е абсолютно вярно!
0
0
мишо
мишо
22.01.2013 08:58
Толкова е хубаво, че не е за вярване. А дано... здраве да има.
0
0