Годината на змията за Близнаци
Year of the Snake for Gemini
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Годината на змията за Близнаци

Годината на змията за Близнаци

Пламена M.Пламена M.
Джедай
1k447
Зодия Близнаци
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Годината на змията носи със себе си мъдростта и самовглъбяването. Въздушната зодия Близнаци е много податлива и лесно ще се трансформира благоприятно през 2013 г.

Тази година ще бъде една от най-страстните за повечето представителите на знака Близнаци. Според любовния хороскоп през 2013 г. някои от тях могат да очакват нови любовни отношения, които ще прераснат в постоянни връзки. В някои от месеците любовта може и да им липсва, но това ще е добре за балансирането на нормалния ритъм на живота.

Стресът в ежедневието за Близнаците не е благоприятен. Може да се избегне с повече обич и приятно прекарани моменти с партньора. Семейните е добре да премислят всяко свое решение свързано с тяхната половинка, за да не я наранят или засегнат. Трети страни могат да се опитат да нарушат любовното щастие през тази година, но с точните решения и навременно взетите мерки връзката ще стане по-силна.

За зодия Близнаци през 2013 г. хармонията в отношенията с постоянния партньор ще бъде по-добра в месеците април, юни и декември. Мимолетни връзки са възможни през месеците юли и септември, но на тях не трябва да се гледа като на нещо, което ще е за дълго. Те чисто и просто ще представляват изпитание, за което бързо ще разберете, че е повърхностно.

Година на змията

Някои представители на този знак ще получат предложение за брак от дългогодишните си партньори. Това ще ги направи невероятно щастливи и ще възроди любовта им с нова сила. Не трябва да се злоупотребява с ревността, а и не трябва да се преиграва. Мисълта трябва да е трезва.

В професионалната сфера годината на змията ще донесе на Близнаците проблеми в дългосрочен план. Тяхното решение ще се появи благодарение на външна помощ, предложения, планове и др.

Като цяло годината ще започне с нотка оптимизъм. Най-големите плодове на труда ще бъдат пожънати през ноември. От вас зависи да се разкривате минимално и да бъдете особено съобразителни във всяка една сфера. Ключът за безпроблемно преминаване през тази година за Близнаците е съсредоточеността.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest