Изневярата насън

Нина НордНина Норд
Джедай
760493
Изневяра

Понякога се случва и най-вярната жена или мъж да изневери насън. Изневярата насън разкрива много проблеми в отношенията на двойката.

Преди всичко това са наболели проблеми, които все още не са се разгърнали достатъчно, но кулминацията им предстои в най-скоро време.

Ако жена сънува, че изневерява на мъжа си, в реалността тя в най-скоро време може да загуби любимия си. Единственият начин да попречи на това е да се държи по-мило с него.

Ако жената сънува, че изневерява на мъжа си с най-добрия му приятел, това означава, че в реалността трябва да очаква предателство от любимия си човек.

Символ за скорошна раздяла е също така сънят, в който жената съблазнява мъж, доста по-млад от нея на години. Същото е значението на съня, в който мъж изневерява на жена си с доста по-млада от него дама.

Ако мъж сънува, че изневерява на жена си с нейна приятелка, това означава, че плановете, които си е направил, ще претърпят пълен провал.

Целувки

Ако млада жена сънува, че изневерява на новия си приятел, това означава, че я очакват много нови приключения, свързани с любовни и плътски утехи. След време тя все пак ще срещне мъж, който ще я направи щастлива.

Ако насън сте на път да изневерите, но успеете да устоите на изкушението, това е много добър знак. Такъв сън означава, че всичките ви планове в близко време ще се осъществят.

Ако сте се венчали наскоро и сънувате, че изневерявате на половинката си, това предвещава неприятности, свързани със съдебната система.

Ако всеки момент очаквате да сключите брак и въпреки това постоянно сънувате, че изневерявате на любимия си човек, това е знак, че той ще ви изненада наистина неприятно в най-скоро време.

Ако сънувате, че изневерявате на любимия си човек със стара любов, това означава, че колкото и да са здрави отношенията ви с половинката, вие всъщност не спирате да изпитвате чувства към предишния си партньор.

Сън, в който изневерявате на любимия си човек и той разкрива изневярата ви, предвещава сериозни неприятности, свързани с работа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest