sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Характер според формата на носа

Характер според формата на носа

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Форма на носа
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

По носа може да се познае характерът на човека. Според китайските вярвания носовете са различни типове, наречени на имената на животни.

Носът на Дракона се характеризира с издълженост, с едри странични части и не особено големи ноздри. Такива хора са силни, изпълнени с енергия и обикновено притежават власт.

Носът на Носорога е със закръглен край и доста издължен в горната си част, но при него липсва вдлъбнатината в горната му част. Той направо сякаш започва от челото. Такъв човек е щастлив, има качества на лидер и ще се представи успешно в политиката.

Носът на Тигъра е характерен за войнствени натури, склонни към героизъм. Това са хора с много широка горна част на носа, който прилича на носа на Носорога, тъй като също няма преход от челото.

Носът на Лъва е сякаш смъкнат леко надолу и има доста солидни странични части. Такива хора постигат лесно успехи, показват често качества като упоритост и имат мъжки начин на мислене, дори да са представители на нежния пол.

Носът на Орела е с характерна форма, известна на всички – дъгообразен, със заострен край, който сякаш прилича на човка. Хора с такива носове са хитри, коварни, но в същото време са добри приятели, на които може да се разчита.

Зимна приказка

Носът на Кравата се характеризира като сравнително къс, със закръглен край и ясно изразени странични части, които почти скриват ноздрите. Това са хора, които имат естетически вкус, и са упорити, което им помага в постигането на целите.

Носът на Маймуната прилича на шишарка, тъй като е леко релефен в горната му част. Хора с такива носове срещат трудности с финансите и са склонни към самотност.

Носът на Козата се характеризира с линия, която сякаш разделя на две носа точно под връхчето му. Такива хора са пресметливи и егоистични. Те рядко са щастливци.

Само един от носовете според китайските вярвания не прилича на животински и това е носът Чесън. Той прилича на носа на Лъва, но страничните му части са много по-едри. Той е характерен за хора, които постигат лесно финансови успехи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Ива
Ива
05.11.2014 18:34
Аз имам чип нос, пък, пише всички хора с чипи носове са измамници.
0
0
симона
симона
21.06.2013 13:17
много важно какъв нос имаш
2
1
Мария
Мария
14.04.2013 14:48
Аз явно имам лъвски нос
0
0