sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магически съвети за избиране на куче

Магически съвети за избиране на куче

Нина НордНина Норд
Джедай
760565
лов с кучета
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Когато избирате куче за домашен любимец, е добре да се съобразите не само със склонността ви към определена порода, но и с целите, които искате да постигнете. Различните видове кучета помагат за различни магически цели.

Чисто черните кучета са проводници на най-мощните енергийни потоци. Но ако в ума ви се появи дори една негативна мисъл, черното куче ще я засили многократно. Затова черното куче се препоръчва само за семейство, в които цари спокойствие. Тогава черното куче генерира добра енергия. Смята се, че черното куче пази къщата от мълнии.

Черните кучета са подходящи за хора, които искат активно да се занимават със спиритични сеанси и с окултизъм, тъй като кучето с този цвят спомага за добрия контакт с отвъдното и с астралните същества.

Куче от породатата чау-чау е подходящо най-вече за хора, които сериозно са се отдали на духовните практики – йога, медитация и други видове практики. Това куче ще помогне да поддържат в равновесие различните видове енергии.

домашен любимец Самоед

Кучетата, които имат по едно бяло петно над всяко от очите си, са идеални пазители на вашия дом от зли сили, а също така помагат и за точни предсказания.

Смята се, че тези бели петна, които са известни като очите към отвъдното, зареждат кучето с магическа енергия и му позволяват да вижда и в други светове.

Чисто бялото куче е препоръчително за хора, които често се карат в дома си, тъй като бялото куче трансформира негативната енергия в положителна. Бялото куче може да се вземе от всеки човек, тъй като ще го дари със спокойствие и позитивна енергия.

Кучетата с рижава козина пазят от уроки и от магии. Кучетата с тъмна, но не черна козина, се препоръчват за хора, които са прекалено емоционални. Кучетата с тъмна козина помагат на хората да уравновесят емоциите си и да не са податливи на чужди влияния.

Разбира се, трябва да се съобразите и със собствените си усещания, когато избирате куче - интуицията ще ви подскаже най-добрия избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
55
44
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
вили
вили
28.04.2015 18:26
имам лабрадор в къщи
2
0
Маги;-)
Маги;-)
17.06.2014 21:10
На 100 % съм съгласна с 1 и 2 коментар...и до някъде с 3. ♡♡♡♡♡♡♡♡_важно е да има любов!!!!!♥
1
0
а
а
28.07.2013 16:12
неми хареса статията чау чау е просто порода а останлото са просто шарки .
0
0
viki
viki
03.12.2012 14:13
Напълно съм съгласна с първия коментар.
1
0
в помощ на бездомните
в помощ на бездомните
12.11.2012 15:10
А ако си вземете куче от улицата, нахраните го, изкъпете го, дарите го с любов и си го гледате доката смъртта ви раздели, то тогава ще имате всичко в дома си - и любов, и позитивна енергия, и благословия и разбирателство. Защото ще сте изпълнили вселенските закони - да помагате и да живеете в мир и хармония с други видове. :):)
18
0